Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yasemin Allen, Bodrum'da - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Yasemin Allen (31) tatile çıktı. Pek çok ünlü gibi Allen de Bodrum'u tercih etti.

        2

        Arkadaş grubuyla kaldığı otelin plaj kısmında görüntülenen ünlü oyuncu, "Albüm ve müzikal hazırlığı içindeyim. Bu boşlukta arkadaşlarımızla hem iş, hem de tatil için bir araya geldik" dedi

        3

        Annesi Suna Yıldızoğlu'nun izinden giderek kariyerini oyunculukta ilerleten Allen, 'Kavak Yelleri', 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Fi' gibi pek çok popüler dizide rol almıştı.

        4

        "DİLİMİ TUTAMIYORUM"

        Uzun bir süredir Türkiye ve İngiltere arasında mekik dokuyan ve son olarak geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye yerleşen Allen, bilinmeyenlerini anlatmıştı.

        Kendisiyle ilgili eleştirdiği noktalara değinen ünlü oyuncu, "Çabuk sıkılabiliyorum, dilimi tutmak ve diplomatik olmakta zorlanabiliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "HAYALPERESTLİĞİN GAZABINA UĞRADIM"

        Allen, meraklı bir insan olduğu belirterek, "İnsanlığı, sanatı, geleceği merak ediyorum. Fazla hayalperestliğin gazabına uğradığımı da söyleyebilirim, felaket senaryoları içine kaptırabiliyorum kendimi. En mutlu olduğum zaman ise arkadaşlarımı güldürdüğüm anlar. demişti.

        6

        Ünlü oyuncu, ayrıca annesi Suna Yıldızoğlu'nun kendisini güçlü ve kendinden taviz vermeyen bir kadın olarak büyüttüğü için bu sektöre girerken ufak nasihatlerde bulunduğunu ve çıkardığı işe de güvendiğini söylemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ