Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yasemin Kay Allen ile Tolga Güleç'ten dedikodulara yanıt!-Magazin Haberleri
        1

        Yasemin Kay Allen ile kendisi gibi oyuncu olan Tolga Güleç, iki ay önce aşklarını ilan etmişti. Sürpriz birlikteliklerini doğrulayan Allen, "Çok yeni başladı ilişkimiz, çok mutluyuz. Dünya güzeli bir insan olduğu için nazar değsin istemem." demişti.

        2

        "AYRILIK" İDDİASI

        Aşklarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ikilinin ilişkilerini sonlandırdıkları ileri sürüldü. Çiftin fikir ayrılıkları yaşadıkları iddia edildi.

        3

        DEDİKODULARA FOTOĞRAFLI YANIT

        Ancak oyuncu çift, Instagram'dan yayınladıkları gönderi ile haklarında çıkan dedikoduları yalanladı. Allen, sevgilisiyle birlikte verdikleri pozu sosyal medya hesabından yayınlayarak, "Her şey yolunda." mesajı verdi.

        4

        3 YILLIK İLİŞKİSİNİ BİTİRDİ

        Yasemin Allen, 3 yıllık sevgilisi Jonny Grant ile ilişkisini 2020'de noktalamıştı. Ünlü oyuncu, bu kararı Grant ile hem pandemi nedeniyle görüşemediği hem de işine konstantre olmak için allmıştı. “Strike Back” adlı Amerikan dizisinde iki sezon başrolde yer alan oyuncu rolü bitince Londra’dan İstanbul’a dönmüştü.

        5

        4 SENE EVLİ KALDI

        "Hatırla Sevgili", "Kırık Kanatlar", "Öyle Bir Geçer Zaman ki", "Poyraz Karayel" ve "Masumiyet" gibi dizilerde rol alan Tolga Güleç de 2013 yılında nikâh masasına oturduğu meslektaşı Yeliz Şar'dan 2017'de boşanmıştı.

        6

        "HAYAT KADININI OYNAMAYI İSTERİM"

        Öte yandan daha önce samimi açıklamalarda bulunan Yasemin Kay Allen, "Hayat kadınını oynamayı çok isterdim. Ama benden beklenen şey; topuklu ayakkabımı giyip, elime detoks suyunu alıp, laf sokmam." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "TAVİZ VERMİYORUM"

        Kendisine 'snob' diyenler olduğu hatırlatılması üzerine ise oyuncu, "Belli zevkleri olan bir insanım. Taviz de vermiyorum bazen. Bu beni eğer 'snob' yapıyorsa..." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        PİZZACIDA ÇALIŞTI

        Çocukluğu Avustralya'da geçen Yasemin Kay Allen, geçmiş yıllarda pizzacıda çalışırken yaşadığı bir anıyı şu sözlerle dile getirmişti:

        Bir gün depo alanına girdiğimde buzların üzerinde elim kadar bir böcek gördüm. Önce kıyamadık. 'Öldürsek mi, atsak mı?' diye düşünürken, 'Biraz tehlikeli bir şeye benziyor' dedik. Sonra dünyanın en ölümcül örümceklerinden biri olduğunu öğrendik. Arkadaşlar hemen öldürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ