Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yasemin Sakallıoğlu ile Burak Yırtar evlendi - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medyada paylaştığı videolarla fenomen olduktan sonra oyunculuğa adım atan Yasemin Sakallıoğlu, uzun süredir aşk yaşadığı Burak Yırtar ile evlendi.

        2

        SÜRPRİZ NİKAH

        İkili, Beşiktaş'taki bir otelde sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Çift, pandemi sebebiyle ailesi ve şahitlerinin katıldığı sade bir organizasyon ile evlendiklerini duyurdu.

        3

        "BİR KÜÇÜK SÜRPRİZİMİZ VAR"

        Mutlu haberi Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla duyuran Sakallıoğlu, "Bir küçük sürprizimiz var" ifadelerini kullandı.

        4

        "EVLENMEK HOŞUMUZA GİDER"

        32 yaşındaki oyuncu, eşi ile birlikte çekilen bu karesini, "Evlenmek hoşumuza gider" şeklindeki esprili bir not ile takipçileriyle paylaştı.

        "KİMSE KENDİNİ DEĞERSİZ HİSSETMESİN İSTEDİK"

        "İçinde bulunduğumuz süreç özel günlerimizi 50 davetli ile sınırladığından bu mutlu günümüzü iki tarafın da annesi, babası ve şahitleri eşliğinde gerçekleştirdik" diyen ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

        Malum bir yakın akrabayı çağırsak, diğerine haksızlık olacaktı... Kimse kendini başkasıyla kıyaslamasın, biz mutlu olurken bir başkası kendini değersiz hissetmesin istedik. Şimdiden anlayışınıza ve iyi dileklerinize teşekkür ederiz. Yasemin-Burak Yırtar...

        5

        "BEN NİŞANLANDIM" DEMİŞTİ

        Yasemin Sakallıoğlu, nişanlandığını şu sözlerle takipçilerine duyurmuştu:

        Merhaba arkadaşlar, ben nişanlandım. Tüm gece ağlayan babamla heyecandan yanakları kızaran annemle ve en yakın akrabalarımız eşliğinde huzur dolu bir 5 saat geçirdik. İnsan böyle zamanlarda en çok kafasındaki soru işaretlerine cevap arıyormuş bunu anladım.

        Ben ona 'Ev çok büyük değil, onca insan sıkışsın istemiyorum' dedim. O bana koca bir salonda ev ortamı kurdu. Ben de abiyeyle kahve servisi yapan ilk nişanlı kız kervanına girmiş oldum.

        Annemin açık büfede kendine hazırladığı tabak geceye damgasını vurdu. Dedim 'Anne o tabak ne?' dedi; 'Bağa hiçbişe dema, sabah beri bişe yememişum' Organizasyon ekibinden birine de koca buldu... Öyle derken, böyle derken bu geçirdiğimiz güzel akşam bizim en güzel anımız oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin.

        6

        AŞKTA KRİZ!

        Evlilik hazırlığı yaparken yollarını ayıran çiftten Sakallıoğlu'nun rol alacağı sinema filmine çok fazla yoğunlaşmasının ilişkide kriz çıkardığı iddia edilmişti.

        İlişkisine yeterince vakit ayıramayan oyuncunun, nişanlısından ayrıldığı öne sürülmüştü.

        7

        "SENİ TANIDIĞIMA MEMNUN OLDUM"

        Çiftten Yasemin Sakallıoğlu, ardından sevgilisi ile aralarındaki buzları erittiğini şu sözlerle duyurmuştu:

        'Bir-lik-te-lik...' İşte bu kelime, bu çağda yazıldığı kadar kolay değil. Çok kalabalık her yer ve herkesin de bir fikri var. Onca sesin içinde iki kişinin sadece birbirini duymaya gayret ederek birbirini sevmesi kolay değil. 'Bir olmak' bu yaşadıkça öğreniliyor. Aşkın en güzel hali şu; kişi önce kendini sonra karşısındakini tanıyor. Seni tanıdığıma memnun oldum. Seni sen halinle, beni ben halimle sevmeyi başardığımız günler, aylar, yıllarımız olsun...

        8
        9