Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yasemin Yalçın-İlyas İlbey çifti: Çiftliğimizde sebze yetiştirdik, çobanlık yaptık - Magazin haberleri
        1

        12 yıldır tiyatro oyunlarında yer almayan Yasemin Yalçın-İlyas İlbey çifti, 2. Sayfa programının konuğu oldu. "Tiyatro yapmadık ama bu süreyi boş geçirmedik" diyen çift, "Çiftliğimiz var. Ektik, biçtik… Çobanlık yaptık, koyun bekledik" ifadelerini kullandı. İşte ünlü çiftin açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

        2

        "12 YILDIR TİYATRO YAPMADIK"

        Biz 12 yıldır tiyatro yapmadık ama bu süreyi boş geçirmedik. Belki ekran önünde değildik ama yine üretimimiz devam etti. Çiftliğimiz var. Ektik, biçtik… Çobanlık yaptık, koyun bekledik. Ben çiftliğe gittiğimiz zaman koyun güdüyorum. Keyif alıyorum. Ekip, biçiyorum... Organik yetiştiriyorum, eşe dosta dağıtıyoruz.

        3

        "TİYATRODA HER ŞEYİ YAPTIM"

        Ben tiyatroda her şeyi yaptım. Müşfik Kenter’in ayakkabısını da boyadım, etrafı süpürdüm, asistanlık yaptım. Müşfik Kenter’den de eşi Yıldız Kenter’den de çok ama çok şey öğrendim.

        4

        "HAYATIMIN AŞKIYLA KONSERVATUVARDA TANIŞTIM"

        Hayatımın aşkıyla konservatuvarda tanıştım. Sınıf arkadaşı değil ama okul arkadaşıydık. Beraber çalıştık, provalar derken birbirimizin farklı yönlerini tanıdık ve ilişkimiz başladı. Ben hep hayranım eşime. 'İlk günkü gibi aşığım' dersem yalan olur çünkü şu an daha fazla aşığım.

        5

        Öte yandan İlyas İlbey, geçtiğimiz yıllarda ciddi bir kalp ameliyatı geçirmişti.

        6