Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçenlerde nasıl olduysa bir dakikalığına içimin sıkılmadığı bir kısa an oldu.Bu neden oldu bilmiyorum, fakat bu ender anın keyfini de çıkardım.Fakat bela geliyorum demez geliverir ya. Belki de bir dakikadan fazla sürecek bu ender anı Hamit Turgut’tan gelen telefon kısa kesti.Açar açmaz bana durup dururken onan bu konuda hiç bir talebim olmadan ve aslında fazla da ilgilenmediğim bir bilgiyi iletti.Bu tür karanlık konulara girdiği zaman, aniden kör olan ve bir o kadar ani de ezan sesini duyunca yeniden görmeye başlayan, Türk filmindeki hikayeyi arkada anlatan kişinin sesi gibi davudi olur.O ses tonuyla bana "Serdar tahmin ediyorum ki ben 5 ile 10 yıl arası bir zamanda ölürüm" dedi.

        REKLAM

        Düşünün sabah yeni uyanmışım bu beş-on yıl benim kendime biçtiğim yıl miktarıyken bir de babamdan bunu duymak zulmün yaşadım.Matematiğim pek kuvvetli olmamakla birlikte anladığım kadarıyla 99 ile 110 arası bir noktada ölmeyi planlıyor olabilir.Allah uzun ömür versin de ama bir sorun da var tabii ki. Bu durumda benim cenazemi kaldırması ihtimali çok büyüdüğünden onu bu acıya muhatap etmemem için onu şimdiden öldürmem gerekebilecek. Bu da benim için lüzumsuz bir angarya.Onun dışardan müdahale olmadan ölmesinin mümkün olmadığını bilim de kabul etmiş durumda.

        Hayatında bir defa doktora gitti o da benim zorumla. Ultrasonla iç organlarına baktılar.Ben bu yaşında olması gerekenleri yani zarar-hasar raporunu duyacağım diye beklerken doktor "Serdar Bey babanızın galiba hiç bir kötü huyu olmamalı bir bebeğinki kadar sağlam organları" dedi.Tüm hayatı sadece kötü huydan ibaret olan bir adam hakkında neden böyle konuşabildi bunu hala daha anlamıyorum.

        Hamit Turgut
        Hamit Turgut

        İşte bu yüzden babamın yaşama planına inandım ve yine bu yüzden istemeden olsa da bir fırsat olduğunda onu bir şekilde öldürmem gerekecek.

        Bu arada huyunda da bazı değişiklikler var. Eskiden insanlardan nefret ederdi şimdi galiba insanlık hakkındaki düşüncelerinde hafif bir sevecenlik oluşmaya başladı.Çünkü bana "Zaten dindar değilimölümden sonra kurtlara yem olacağıma vücudumu tıpa bağışlayıp bari organlarımın nasıl bu kadar uzun yaşamama rağmen sağlıklı kaldığına baksınlar" dedi.

        Ben insanlığa uzun ömrün sırrını mı bırakmaya karar verdi diye düşünürken onun nedenlerinin başka olduğunu anladım. Henüz canlı iken vücudunu satabilirse ve aynı zamanda annem öldüğünde yanında satın aldığı mezarını da satabilirse gelen parayla çok rahat bolca viski içebileceğini söyledi. Ve insanlardan hala daha tiksinmekte olduğunu da ekledi.

        Diğer Yazılar