Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EGO'dan Polatlı'ya otobüs hattı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Polatlı-Ümitköy Metro İstasyonu arasında 31 Ocak Çarşamba gününden itibaren otobüs seferlerini başlatıyor.

        Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Polatlı-Ümitköy Metro İstasyonu arasında otobüs seferlerini başlatıyor. 528 numaralı Polatlı-Ümitköy Metro İstasyonu arasında çalışacak olan otobüslerle, sabah ve akşam saatlerinde 2'şer olmak üzere toplamda 4 sefer düzenlenecek. EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu, toplu taşımacılık hizmetlerinde gerçekleştirilen bir dizi yeniliğin yanı sıra toplu ulaşım ağını genişleten çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. Polatlı ilçesindeki nüfus artışını göz önünde bulundurarak, daha etkin ve verimli ulaşım hizmeti sunulması amacıyla yeni bir otobüs hattının hizmete alındığını belirten Gündoğdu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın talimatıyla haftanın 7 günü EGO otobüslerinin Polatlı'ya sefer yapacağını ifade etti.

        528 numaralı otobüs saatleri

        EGO, 528 numaralı otobüs hattıyla hafta içi ve Cumartesi günü 4 sefer yapacak. Vatandaşlar Polatlı'dan 06.00, 06.45,17.00 ve 18.00 'de, Ümitköy Metro İstasyonu'ndan ise 08.15, 09.00, 18.45 ve 19.30 saatlerinde seyahat edebilecek. Pazar günleri ise 2 sefer düzenlenecek. Polatlı yönünden 08.30-19.30, Ümitköy Metro İstasyonu'ndan da 07.00 -18.00 saatlerinde otobüs kalkacak.

        Otobüs durakları

        528 numaralı Polatlı-Ümitköy Metro İstasyonu otobüslerinin güzergahları ise, Polatlı'dan Ümitköy Metro İstasyonu yönüne; Refik Cesur Caddesi, Ankara Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi, Gordion Caddesi, Hacı Bayram Veli Bulvarı, Eskişehir Yolu, Ümitköy Metro İstasyonu. Ümitköy'den Polatlı yönüne doğru; Ümitköy Metro İstasyonu, Eskişehir Yolu, Hacı Bayram Veli Bulvarı, Refik Cesur Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi, Gordion Bulvarı, Eti Caddesi, Hacı Bayram Veli Bulvarı şeklinde olacak.

        Tam 7 TL, öğrenci 3,75 TL olacak

        Yıllardır ilçelerine otobüs seferi başlatılması için bekleyen Polatlılı vatandaşları sevindiren kararla birlikte sefer ücretleri de belirlendi. Tam bilet 7 TL olurken, öğrenci bileti de 3 lira 75 kuruş olarak uygulanacak. Hattı kullananlar ayrıca 90 dakika içinde ücretsiz aktarmadan da yararlanabilecek.

        (SFP-ÖK-Y)

        30.01.2018 13:08:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler