Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zeynep Koçak hacklendi - Magazin haberleri
        1

        Babası Rasim Öztekin'in ölümü ile büyük bir acı yaşayan oyuncu Pelin Öztekin'in yakın arkadaşı Zeynep Koçak'ın Instagram hesabı hacklendi.

        Haberi kendi sosyal medya hesabından duyuran Öztekin, konuyla ilgili takipçilerini uyarmayı ihmal etmedi.

        Ünlü oyuncu, "Zeynep Koçak'ın hesabı hacklenmiştir. Mesaj atana inanmayın" ifadelerini kullandı.

        2

        Yakın arkadaş olan Öztekin ile Koçak, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Büşra Pekin, Şahin Irmak ve İbrahim Büyükak'ın da aralarında olduğu 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı programda boy göstermişti.

        3

        "BENİMLE İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM"

        Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçtiğimiz haftalarda kalp krizi geçirmişti. İki gün yoğun bakımda tedavi gören Öztekin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

        Babasının vefatıyla büyük bir acı yaşayan Pelin Öztekin, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. Öztekin, babasının Galatasaray maçında fotoğrafını çeken kişiyi aradığını duyurmuştu.

        34 yaşındaki oyuncu, "Babamın bu güzel karesini yakalayan foto muhabiri arkadaş abi benimle iletişime geçebilirse çok sevinirim. Fotoğrafın yüksek çözünürlüklü haline ihtiyacım var" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        ANADOLU AJANSI MUHABİRİ

        Öztekin'in fotoğrafı, 2016 yılında, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray ile Başakşehirspor maçında çekildiği ortaya çıkmıştı. Öztekin'i fotoğraflayan kişi ise Anadolu Ajansı muhabiri Berk Özkan olduğu öğrenilmişti.

        Özkan yaptığı açıklamada, "Büyük usta Rasim Öztekin’i çektiğim fotoğrafın orijinali kurumumuz Anadolu Ajansı tarafından Pelin hanıma ulaştırılacak arkadaşlar. Merhum sanatçıyı rahmetle anıyor, tweet atarak etiketleyen, değer veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ