Hem kendisini hem noteri yaktı
Erol Köse sahtecilik suçundan yargılanıyor. Belgeyi imzalayan noter katibine de dava açıldı
Gülşen'i inandırmak için sahte boşanma belgesi düzenleyen Erol Köse'nin belgesini onaylayan noter katibine dava açıldı..
Gülşen ile yaşadığı ilişkiyle gündemi uzun süre meşgul eden Erol Köse'nin 'resmi evrakta sahtecilik' suçundan yargılanmasına neden olan 'sahte boşanma belgesi' noter katibini mahkemelik etti.
Köse'yi 'boşanmış' gösteren sahte nüfus kayıt örneğini onaylayan katip Selime Özgül hakkında 'görevi ihmal' davası açıldı.
BELGEYİ BASINA VERDİ
Hazırlanan iddianamede şöyle denildi: "Şüphelinin bu belgeyi görevinin gerektirdiği özen ve itinayı göstermeyerek, boşanma kararının aile mahkemesi tarafından verilmesi gerektiğini düşünmeden onaylayıp, şahıslara vererek basında kullanılmasına sebebiyet vermek suretiyle Erol Köse'nin zarar görmesine neden olmuştur."
Erol Köse, sahte olduğu tespit edilen bu nüfus kayıt örneği nedeniyle 'resmi evrakta sahtecilik' suçundan Şişli Adliyesi'nde yargılanıyor.
2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istenen Köse hakkında hazırlanan iddianamede, Köse'nin bir dönem birlikte yaşadığı Gülşen'in evli olduğu gerekçesiyle kendisini terk etmesi üzerine, tekrar beraber olmak için noterden tasdikli Ümraniye Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi kararı ile boşandığını gösterir sahte nüfus kayıt örneğini gönderdiği iddia ediliyordu.
Günaydın