Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya 24 ile Star Gazetesi'ne yeni ortak

        Haber kanalı 24 ile Star Gazetesi’nin büyük hissedarı olan Ethem Sancak yüzde 51 hissesini kapatılan Fazilet Partisi ve AK Parti eski Erzincan milletvekili Tevhit Karakaya’ya sattı.

        Medyaradar'ın haberine göre Karakaya bugün Star Gazetesi’ne gelerek Mustafa Karaalioğlu, Akif Beki ve kurmayları eşliğinde kanalı gezdi. Bir süredir maaşlarda ödeme zorluğu çeken haber kanalı 24 yeni bir patronla rahat bir nefes aldı. Ethem Sancak büyük umutlarla girdiği medya sektöründen tamamıyla çekildi.

        TEVHİT KARAKAYA KİMDİR?

        1955 Yılında Erzincan’da doğan Karakaya, İlahiyat Fakültesini bitirdi.. Daha sonra iş hayatına atılan Karakaya serbest ticaret yaptı.. 1995 Yılında kapatılan Refah Partisi’nden milletvekili seçilerek meclise giren Karakaya, 1999 yılında Fazilet Partisi’nden bir kez daha parlamentoya girdi.. AK Parti’nin kuruluş aşamasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve şimdiki Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte aktif rol aldı.. 2002’de bu partiden üçüncü kez Erzincan milletvekili olan Karakaya 2007 Genel seçimlerinde aday gösterilmedi.. Karakaya daha sonra AK Parti MYK üyeliğine seçildi.. Karakaya, yaklaşık bir hafta önce kızı Hatice Karakaya’yı evlendirmiş, nikaha devletin zirvesi katılırken şahitlikleri Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan yapmıştı..

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ