Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çok yorulduğumu fark ettim, sende yanlışı bulma derdine düşünce…

        Hal bu ki sen bana aitsin ve ben sana haksızlık ediyorum, her an hayal kırklığına uğratacağını sandığım güvensizliğim ile.

        Kimse kusursuz değil… Sen ve ben biz olmaya karar verdiğimiz an geçmişimde ki hayal kırıklıklarını yok saymakla yükümlüyüz.

        Sevgiliye güven ile başlamalı aşk, sonra o aşk ömürlük hal alırsa sevdiğim olmalı, ilişkiden keyif almak detaylara takılmamaktan geçer.

        İçimde yılgın rüzgârları estirmemek benim elimde. Hem kusursuz değiliz demedik mi? Yanlışlarımızı affedebilmek ya da onlar ile yaşamakta bizim elimizde ( bilerek can yakmak istememiş isek) Kendime bir söz verdim seni sorgusuz sevmek için.

        Bende her şeyinle çok güzel olduğun için hayatımda istediğimsin, bu yüzden kusursuzluğun peşine düşmeyen, olanla yetinen iki güzel insan olalım istiyorum.

        Tabi ki de farklılıklarımız var ama bunlar detay… Bütünü görebilme yetisi bize ilişkide çok şey kazandırır.

        Bazen çevremde ki insanlarıma şaşıyorum. Hayatlarında var olmasını istedikleri bir sevgili, ama işte o kişi belirdiğinde kendilerini ilişkiye empoze etmek yerine olası ya da olağan kusurlarına dikkat kesiliyor ve mükemmeli arıyorlar.

        Neden?

        Sizinle olmak isteyenin değerini fark etmek ve öncelikle ona güzel bakmak bu kadar zor mu? Hele ki fiziki güzelliğin peşine düşenler, o beden sizde heyecanını yitirdiğinde elinizde kalan ne olur hiç düşündünüz mü? Sizi seçenin bir dili, kalbi ve belki de sizden çok daha güzel olan şeylerini fark ettiğinizde, bir şeyler eskise başka şeyler sizde tazeliğini koruyacaktır.

        Belki de kusur aradığın için vazgeçtiğin kişinin aslında seni ne kadar mutlu edebileceğini bilmeden harcamış olduğunu ben kendi adıma kayıp sayarım.

        Bir gün kusursuzu aramaktan yorulduğunda öylece bakacaksın arkana, orada öyle bıraktıklarına ve sen işte o zaman anlayacaksın hatanı…

        Bunu kendinize yapmayın, birinin sizi hayatında istemesini ciddiye alın. Çevremde öyle çok yalnız insan var ki…

        Tabi bu sırf yalnız kalmamak için sizi her isteyene şans verin gibi bir şey değil. Sadece hepimizin bir şekilde tecrübeden sayacağı, azı çoğu birliktelikleri var. Ben güzel bakmayı ve kusur aramaktansa, kusurlarını örtebilecek güzellikleri de görebilmenizin doğru olduğuna inanıyorum.

        Görebilen göz, size iyi gelebilecek her şeyi fark edebilecek güçtür.

        *******

        Bana sizde biriken her ne ise yazın…

        Ben de kalbimin, ruhumun ve hatta bedenimin biriktirdikleri ile sizlere cümleler kurayım.

        fkazanci@haberturk.com

        Diğer Yazılar