Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaşamımın öyle bir yerine denk düştün ki…

        Kendime ait bir evim ve bu evin içinde aitliğini çok fazla hissettiğim her şeyim vardı. Bu bana aitlik olarak gördüğüm yaşam alanımda eksik olan tek şey sevgi, çokça olan şey ise yalnızlığımdı.

        Yalnızlığımı kolayca yenebileceğimi sandığım silahımdı yabancı bedenler. Tek sıkımlık kurşun ve saatlerce ölü taklidi yapan yalnızlık.

        İşte tam da aramaktan, bulduğumu sanıp yanılmaktan bunaldığım ve teslim olduğum bu günde biz, hesapları olmayan iki sakin insan selamlaştık. İleriye dönük hayallerin kurulduğu ya da kurgulandığı hiçbir plan yoktu ya, işte keyifli sohbetimizin yerine aynı keyifte beden dilini de katı verdik.

        O gün, o gece ve ertesi günümüzün iki sakin kahramanıydık…

        Mesela egolarımızla uyanmadık. Günden kim karlı çıktı, kimin daha fazla artısı vardı öyle hesapları da unutmuştuk. Güzel bir gün geçirmiştik ve istersek daha da çok güzel günümüzün olabileceğini hissettik.

        “Sevgili”…

        O günden sonra adın bende bu oldu.

        O günden sonra bu yalnız evde benden başka nefes alıp veren ve beni besleyen başka bir beden oldu. Biliyorum daha önceleri de çok sevildim ve çok sevdim ama sana hep hitap ederken “ Aşklarımın en güzeli “ dedim.

        Öylesinde… Bu yüzden seni bende farklı kılanları şeyleri hep kendime hatırlatır buluyorum.

        Aslında öyle kusursuz bir ilişki de değil bizimkisi…

        Kavga ediyor ve seslerimiz yükseliyor ama işte en güzeli, hiçbir olumsuzluğu yüreğimizde dağ yapabilecek kadar biriktirmek istemiyoruz.

        Sevgili…

        Senden önce ömürlük sandığım ilişkileri bile tüketebilmişken ben, sende kendime inandırdığım en değerli şey; Ömrü ne olursa olsun bittiğinde en doygun hali ile kalbimde yer alacağındır.

        Bu bana göre aşkta en gerçek şanstır…

        Gerçekten yaşama ait her olguda, doğru zaman diye bir şey var ve o doğru zamanın insanısın bende. Her gece sana sarılıp uyumak da, bedenini sömürmek de, sana dair cümlelerimi dilde tüketmek de bu doğru zamanın güzelliği ve bir o kadar özelliği.

        Hani en sadesinden kurgusuz bir birlerimize merhaba demiştik ya bugün.

        Tam bir yıl sonra işte bugün…

        Yıl dönümümüz bize kutlu olsun sevgili.

        Bugün hediye almak yok…

        Senden ve benden başka birbirilerimize verilebilecek daha değerli bir hediye yok.

        Kendin olabildiğin için, kendi yaşamımın içerisinde beni besleyebildiğin için, iyi ve kötü günümde de sevebildiğin için…

        Seni Seviyorum.

        ******

        Bana sizde biriken her ne ise yazın…

        Ben de kalbimin, ruhumun ve hatta bedenimin biriktirdikleri ile sizlere cümleler kurayım. fkazanci@haberturk.com

        Diğer Yazılar