Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sevgilim…

        Kırıldım sana.

        Sen haklı olduğun halde, ben daha çok kırıldım sana. Ben ki sadakatin ne denli sana özel bir uğraşı olduğuna kendimi bu kadar yakıştırmışken, senin yersiz şüphelerine cevap verirken dudaklarımdan çıkan cümlelerime sarılamamana kırıldım.

        Aslında hiç büyütülecek bir şey değildi aramızda ki konu, sen kıskandın bende; “yersiz sevgilim, kıskanmamalıydın” derdine düşerken sarf ettiğim cümlelerimin sende yer edememesine kırıldım.

        Güzel olan her bedeni senden ötürü sadece siluet olarak gören ben, bunu ifade eden dilimin çaresizliği ile yanında ilk kez yalnız kaldım.

        Yaşamına girip te sevginin yoğunlaştığı, bedenin bedenle kaynaştığı insanına, ona olan güven duygunu bastıra bastıra anlatmalısın. Bu yaşadığınız ilişkiyi onurlandırmaktır, yüceltmektir.

        Çevresinde ki güvensiz ilişkilerinden doğan çivi misali cümlelere kulak asmadan, yaşadığın bedene ve ilişkiye sımsıkı sarılarak, koşulsuz güveni ile ödüllendiren ve bu tavrı ile ilişkiyi güçlendiren sevgili hayal midir?

        Hem bilmez misiniz, güzel giden şeyleri fark edenlerinizin çok azıdır sizinle mutlu olan…

        Aslında kıskançlık dozajında öyle keyiflidir ki… Lakin kıskançlıktan doğan sevgiliye güvensizlik, işte o asıl ilişkiyi en sevimsiz hale döndüren çirkinlik!

        Tam da şu an “ona hep inandım, güvendim sonunda da ihaneti ile paramparça oldum” diyenlerinizin, eski sevgiliye kırgın kalp atışlarını hisseder gibiyim.

        İfade etmek istediğim en önemli şey, sevgiliye güvenin ve ilişkiye inanarak güçlü kılmanın ne kadar özel ve erdem isteyen bir durum olduğudur. Ve bu erdemin ödülü de karşındakinin sadakatidir diyemem…

        Bir ilişkide kendinizi besleyebileceğiniz en önemli şey güven duygusu ile yoğrulmuş iç huzurdur. Ve bu huzur bir birlerinizden habersiz vakitlerinizde de güzel olan şeyleri ve sevgiliyi ait tutar.

        Bize gelince…

        Sadece, kıskançlığına neden olan küçük şeylerin yersiz olduğuna ve cümlelerimin de tek gerçek olduğuna inanan kişi ol istedim. Çünkü ben seni kıskandığımda senin yüzü bana dönük cümlelerine sımsıkı sarılıyorum.

        Dudaklarım dün gece sana, gerçek olanı anlatmış ise yoktan var ettiğin tedirginliğini uyutmalıydın sevgili.

        Hatta ben o tedirginliği uyutmuyor, bizim için içimde öldürüyorum.

        ******

        Bana sizde biriken her ne ise yazın…

        Ben de kalbimin, ruhumun ve hatta bedenimin biriktirdikleri ile sizlere cümleler kurayım.fkazanci@haberturk.com

        fkazanci@haberturk.com

        Diğer Yazılar