Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Son hali şaşırttı! Podyuma tekrardan dönen Adriana Lima doğumdan sonra kilolarından kurtulamadı
        1

        Brezilyalı model Adriana Lima, geçtiğimiz yıl yapımcı Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 4 ay önce oğlu Cyan Lima Lemmers'ı kucağına alan Lima, hamilelik sürecinin ardından ilk kez podyuma döndü.

        2

        DOĞUM KİLOLARINDAN KURTULAMADI

        Şimdilerde üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve Katar'da podyuma çıkan Adriana Lima'nın son hali şaşırttı. Ünlü modelin, geçtiğimiz yıllardaki fit halinin aksine doğum kilolarını veremediği görüldü.

        3

        Podyumdan fotoğraflar sosyal medyada paylaşılırken, Lima'nın son görüntüsü takipçilerini ikiye böldü. Bazı kullanıcılar, "Kadının bedenine dair saçma söylemlere son verin" derken, bazıları ise, "Büyük beden model olmuş" yorumunda bulundu.

        4

        HAMİLEYKEN KARIN KASLARI OLAY OLMUŞTU

        Geçtiğimiz nisan ayında hamilelik sürecindeyken Alexander Wang'ın defilesinde yürüyen Adriana Lima, karın kısmı açık olan kıyafetle adından söz ettirmişti. Ancak Adriana Lima'nın görüntüsündeki dikkat çeken bir başka ayrıntı ise hamileliğine rağmen kaybetmediği karın kasları olmuştu. Lima'nın, hamilelik sürecinde bile karın kaslarının bozulmadığı görülmüştü.

        5

        VÜCUT ÖLÇÜLERİ

        2017 yılında Çin’in Şanghay kentinde gerçekleşen 'Victoria's Secret Fashion Show'da podyumda yürüyen 178 cm uzunluğundaki Adriana Lima'nın kilosu 51, vücut ölçüleri ise 86-58-84'tü...

        6

        OĞLUNUN YÜZÜNÜ İLK KEZ GÖSTERDİ

        Ayrıca FIFA Dünya Kupası etkinlikleri kapsamında sevgilisi Andre Lemmers ile birlikte Katar'da bulunan Lima, oğlunun yüzünü ilk kez göstermişti.

        Adriana Lima, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderide, "Oğlum... Annen, gülüşünde babanla birlikte tanık olduğun ilk futbol turnuvasının verdiği mutluluğu görüyor. Yakında ablalarınla buluşup tekrar mutlu ve büyük bir aile olacağız" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        HAMİLE OLDUĞUNU BÖYLE DUYURMUŞTU

        Adriana Lima, hamile olduğunu sosyal medya hesabından açıklamıştı. "Victoria's Secret" podyumuna en uzun süre çıkan modellerden biri olarak tarihe geçen ve son defilesinde gözyaşları içinde seyircilerine veda eden Lima, videoda makyajsız haliyle elindeki hamilelik testini kameraya göstermişti. Testte ise "hamile" kelimesi görülmüştü.

        8

        İKİ KIZI DAHA VAR

        Adriana Lima, 2009'da Marko Jaric ile dünyaevine girmişti. Ancak çiftin evlilikleri çok uzun sürmemişti. O dönemlerde Jaric'in Lima'yı aldatması üzerine çift, yollarını ayırmıştı. Ünlü modelin, Jaric ile evliliğinden 12 yaşında Valentina ve 9 yaşında Sienna adında iki kızı bulunuyor.

        9

        TÜRK ÜNLÜ İSİMLERLE AŞK YAŞAMIŞTI

        Öte yandan Lima, Türk yazar Metin Hara ve iş insanı Emir Uyar ile yaşadığı aşklarla uzun süre konuşulmuştu.

        Fotoğraflar: Splash News, Depo Photos, AP, Instagram

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ