Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Almeda Abazi: Çocuklarıma yetememekten korkuyorum - Magazin haberleri
        1

        2017'de Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman çifti, 2019 yılında ise oğulları Efehan'ı kucaklarına aldı.

        2

        Şu aralar ikinci kez anne olma heyecanı yaşayan Abazi, Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

        3
        4

        "ÇOCUKLARIMA YETEMEMEKTEN KORKUYORUM"

        28 yaşındaki Almeda Abazi, bir takipçisinin "İki bebek arasında kalmaktan, yetememekten korkmuyor musun?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

        Ah hem de nasıl... Sanırım bunu bütün anneler yaşıyormuş. Hatta bu yüzden Efe'yi şımartmaya başladım, istemeden. Suçluluk duygusu mu diyeyim, ne diyeyim bilemiyorum.

        5

        Abazi, "İlk hamileliğinizde kilo alma hızınızla şimdiki arasında fark var mı?" sorusunu "Şu an aynı gidiyoruz. Çünkü ilk hamileliğimde de hiç dikkat etmedim, bu sefer de...." şeklinde cevapladı.

        6
        7

        Öte yandan Efehan adında bir oğulları bulunan çift, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla kızlarının olacağını duyurmuştu.

        8

        Mutlu haberi kendi doğum gününde öğrenen Sayışman, duygularını, "Bu haber en güzel doğum günü hediyem oldu. Tüm aile doğum günüm için bir masanın etrafında buluşmuşken, alabileceğim en güzel haberi aldım" sözleriyle dile getirmişti.

        9

        "EN MUAZZAM HEDİYE"

        Oyuncu Tolgahan Sayışman, ikinci kez baba olacağını, "En muazzam hediye, en mutlu an... Daha mutlu olamam" sözleriyle duyurmuştu.

        10

        Abazi ise duygularını, "İki numaralı bebek yükleniyor. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ufaklık" sözleriyle dile getirmişti.

        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ