Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bu sene annenizi şaşırtın! Anneler Günü'ne farklı, özel, anlamlı hediye önerileri ve fikirleri
        1

        TATİL

        Eğer imkanınız varsa Anneler Günü'nde annenizle beraber günübirlik veya daha uzun sürecek bir tatil kaçamağı yapmak hem size hemde annenize iyi gelecektir.

        2

        YEMEĞE ÇIKARMAK

        Anneler Günü'nü daha özel kılmak isterseniz, annenizle beraber güzel bir akşam yemeğine çıkabilir ya da kendi ellerinizle hazırladığınız bir kahvaltıya davet edebilirsiniz.

        3

        SEVDİĞİ BİR KONSER VEYA ETKİNLİĞE BİLET ALMAK

        Farklı bir hediye vermek isterseniz bu Anneler Günü'nde annenizle beraber sevdiği bir konsere veya bir tiyatroya gidebilirsiniz. Böylece yeni anılar biriktirmiş olursunuz.

        4

        MEKTUP

        Anlamlı bir mektup, sıradan bir hediyeyi her zaman daha özel kılar. Anneler Günü'nde annenize içtenlikle yazacağınız bir mektup birçok hediyeye bedel olabilir.

        5

        EN SEVDİĞİ YEMEK

        Anneler özellikle gurbette yaşayan çocukları döndüğü zaman en sevdiği yemeği yapmayı eksik etmez. Bu sefer durumu tam tersine çevirerek Anneler Günü'nde siz annenize en sevdiği yemeği yapabilirsiniz.

        6

        AYAKKABI

        Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber annenize alabileceğiniz bir diğer seçenek ise ayakkabı. İster spor, isterse günlük ayakkabı olsun Anneler Günü'nde hediye olarak düşünülebilir. Hem rahatlık hem de şıklık sağlar.

        7

        ROBOT SÜPÜRGE

        Robot süpürgeler ev işlerini oldukça kolaylaştıran gereçler. Anneler Günü'nde tercih edebileceğiniz güzel bir hediye olabilir. Ev işlerinde büyük kolaylık sağlayan robot süpürgelerin özellikleri markalarına göre değişiklik gösterebiliyor.

        8

        BİLEKLİK

        Annenize özel bir bileklik yaptırabilir veya onun çok beğendiği bir markanın bilekliğini hediye olarak düşünebilirsiniz.

        9

        KAHVE VEYA ÇAY MAKİNESİ

        Annenize hediye olarak kahve ve çay makinesi düşünebilirsiniz. Hangi içeceği daha çok seviyorsa ona göre tercih yapabilirsiniz. Böylece anneniz sabah kalktığında çayı ya da kahvesi hazır olacaktır.

        10

        SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ VE SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

        Kadınlar saç bakımına önem verir ve yıpranmasını istemez. Anneler Günü'nde alabileceğiniz alternatif saç düzleştirici ve saç bakım ürünleri hediye olarak düşünülebilir.

        11

        KRONOLOJİK ALBÜM

        Anneler Günü'nde anneniz veya eşiniz ile çekilmiş fotoğrafları kronolojik olarak sıralayıp bir albüm haline getirebilirsiniz. Anılarınızı beraber tazeleyerek anlamlı bir hediye yaratabilirsiniz.

        12

        AIR FRYER

        Air Fryer'lar son dönemlerde ülkemizde oldukça popüler bir ürün haline geldi. Annenizin mutftaki yükünü azaltmak için tercih edebilirsiniz. Yemekleri daha az yağ ile yapan Air Fryer'lar kısa sürede pişirme işlemini tamamlayarak lezzetli yemekler ortaya çıkıyor.

        13

        SPA PAKETİ

        Günlük işlerden en çok yorulan kişilerden birisi olan anneler için alabiliceğiniz en güzel hediyelerden birisi de spa paketi. Anneler Günü'nde annenizin güzelce dinlenmesini sağlayarak anlamlı bir hediye verebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ