Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin "Aşk Tesadüfleri Sever 2" filminin galası gerçekleşti - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak'ın birlikte üstlendiği, başrollerinde Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Aytaç Şaşmaz ve Elif Doğan'ın; oyuncu kadrosunda ise Zuhal Olcay, Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Türkü Turan, Hülya Gülşen ve Eli Mango gibi isimlerin yer aldığı "Aşk Tesadüfleri Sever 2" filminin galası önceki akşam gerçekleşti.

        2

        Nesrin Cavadzade, giydiği iddialı beyaz elbisesiyle kırmızı halıda ilgi odağı oldu.

        3

        Cavadzade, gala öncesinden paylaştığı fotoğrafa da, "Bu galaya da asla hazırlanmadı" notunu düştü.

        4

        Yaklaşık 9 yıl önce çekilen ilk filmin başrol oyuncuları Belçim Bilgin ve Mehmet Günsür de galada yerlerini aldı.

        5

        Mehmet Günsür, "Buraya gelmek hatıraları canlandırdı gözümde. İlk senaryo okuduğumuz anı... Biz de burada bir yolculuk içerisindeyiz" dedi.

        İlk filmin başrol oyuncuları Belçim Bilgin ve Mehmet Günsür, gala gecesine birlikte katıldı. Bilgin, "Ben Mehmet'ten biraz şanslıyım. O İtalya'da olduğu için filmi göremedi ama ben izledim. Çok güzel ve başka bir film geliyor. Çok duygu yüklü, çok iyi oyunculuk ve çok iyi müzik var bu filmde. Ben kıyas sevmiyorum filmler arasında. Birinci film çok özeldi. Bir olmasaydı, ikinci film olmayacaktı. İnşallah üçüncü film de olacak" açıklamasında bulundu.

        Türkiye'ye kesin dönüş yaptığı iddia edilen Belçim Bilgin, "Ben yolcuyum. Kesin dönüş diye bir şey yok. Sürekli geziyorum" açıklamasında bulundu.

        6

        Gülben Ergen, galaya derin yırtmaçlı elbisesiyle katıldı. Ergen, "Aşk adına olan her şey benim için çok değerli. Şarkıda, sinemada ve her şeyde... Çok beğenmiştim ilk filmi. Tüm ekibi çok seviyorum" şeklinde konuştu.

        7

        Muhabirlerin "Aşk demişken; erkek arkadaşınız Emre Irmak'la görüntülenmekten rahatsız olma durumunuz var galiba. Arka kapılardan çıkıyorsunuz mekanlardan" sözlerine Ergen, "Bunları film galasında mı konuşacağız?" şeklinde sert bir cevap verdi.

        8

        Erdil Yaşaroğlu, geceye eşi Begüm Kütük'le katıldı. Begüm Kütük, "Filmin yönetmeni Ömer Faruk Sorak'la karşılaştık. Kendisi 'Birinci filmden daha güzel oldu bu film' dedi. Harika bir iş çıkarmışlar" şeklinde cevap verdi.

        9

        Hande Doğandemir, geceye tek katıldı. Muhabirlerin "Sizce aşk tesadüfleri sever mi?" sorusuna Doğandemir, "Sever herhalde, bilmiyorum. Seviyordur sanırım. Benim için her şey yolunda" yanıtını verdi.

        10

        Burcu Biricik, galaya eşi Emre Yetkin'le katıldı. Biricik, "Ömer hocanın yaptığı filmleri zaten biliyoruz. Duyduğuma göre müthiş bir film olmuş. Çok ağlamış herkes. Şahane bir aşk filmi olmuştur. İlk film harikaydı. Bu arada bu sene yiyorum, içiyorum. Diyet ve spor yok. Hem hayatla, hem de oyunculukla ilgili yeni şeyler öğreniyorum" şeklinde konuştu.

        11

        Athena adlı grubun solisti Gökhan Özoğuz da geceye tek katıldı. Özoğuz, son olarak Adana'da çekimleri tamamlanan "Kendi Yolumda" adlı filmi hakkındaki sorulara yanıt verdi.

        Özoğuz, konuyla ilgili "İnsan kendini anlatamaz ama biz çok ağlayıp, çok güldük. Adana mükemmel bir yer. Yaşanması gereken bir yer. Sokakları harika bir yer" ifadelerini kullandı.

        Sosyal medya üzerinden kendisine gelen olumsuz yorumlar hakkında da konuşan Gökhan Özoğuz, şunları söyledi:

        Orada bir ekip var. Sistem var. Halkın gerçek sesi değil o insanlar. 3-5 kişi oturmuş binlerce mesaj yazıyorlar. Biz bunları aldırmıyoruz. Cem Yılmaz'ın da linç edildiğini düşünmüyorum. Dışarıda yürüdüğünüz zaman halkı zaten anlıyorsunuz.

        12

        Gökhan Özoğuz filmden rol arkadaşı Gökçe Bahadır'ı görünce sarıldı. İkili, birlikte objektiflere poz verip, özlem giderdi.