Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Batuhan Karacakaya: O sahnede çok ağlamıştım - Magazin haberleri
        1

        23 yaşındaki oyuncu Batuhan Karacakaya, bir dönem rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinin set arkasını YouTube kanalında anlattı.

        İşte Batuhan Karacakaya'nın açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

        2

        Final sahnesi muhteşem yazılmış bir sahneydi bence. Şu an bile izlesem yine tüylerim diken diken olur. Normalde senaryo hafta başı gelirdi. Seyirci gibi biz de finalde ne olacak diye beklerdik.

        3

        'Final bölümü kesinlikle oyunculara verilmeyecek, sadece kendi sahnelerinizin yazıldığı bölümleri alacaksınız' diye haber geldi. Bihter'in nasıl öldüğünü bilmiyorduk. Sıkı bir denetim vardı, kimse ağzını açmıyordu.

        4

        Gergin bir ortamdı. Sonra setten bir kare sızdı. Bihter'in göğsünde kan olduğu sahneydi bu. O resim final yayınından önce yayıldı. Bihter'in öldüğünü öyle öğrendim.

        5

        Setin en disiplinlisi tabii ki Nebahat Çehre idi. İnanılmaz dakikti. Kendi makyajını yapar, sete en önce o giderdi. Setin en tembeli Hazal abla ile bendim. Çünkü çok küçüktük.

        6

        'Ben bunu çekmem' dediğim sahne olmadı. Zorlandığım ve unutamadığım sahne saçlarımın kesildiği sahneydi. İnanılmaz ağlamıştım. Kıvanç ağabeyin saçı kesilince çok dalga geçmiştim.

        7

        Bana 'Sen gül, 2 bölüm sonra sen de kesiyorsun' deyince şaka yaptı sandım. Tam ergenlik zamanımdı. Saçım çok değerliydi. Okulda da popülerim. Senaryoyu bir okudum, şok geçirdim.

        8

        Dizilerde ağlama sahnelerinin kurtarıcısı naneli krem. Kulak çöpüyle gözlerinin altına dokundurursan onun buharıyla hüngür hüngür ağlamaya başlıyorsun.

        9

        Bihter'in omzuna yaslanıp "Sana anne demek istiyorum" dediğim bir sahne var. Ağlayamadım. Naneli krem sürdüler, acıdan gözümü açamadım. Bu kez acıdan ağlamaya başladım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ