Bayburt emniyetine ait hatıra ormanı oluşturuldu
Bayburt merkeze bağlı Gökpınar köyünde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hatıra ormanı oluşturularak, 3 bin fidan toprakla buluşturuldu.
İl Emniyet Müdürü Barış Erkol ve müdürlük personelinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte ekonomik, ekolojik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip ormanları korumak ve gelecek nesillere daha sağlıklı, yeşil ve yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla 3 bin fidanın dikimi yapıldı.
Fidan dikim etkinliği, titizlikle toprakla buluşturulan fidanlara can suyunun verilmesiyle ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla tamamlandı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.