Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol UEFA Avrupa Konfederasyon Ligi Beşiktaş: 1 - Bodo/Glimt: 2 | Beşiktaş - Bodo/Glimt maç sonucu - Futbol Haberleri

        Son dört resmi maçının üçünü kaybeden Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'ndaki dördüncü maçında Bodo/Glimt'i konuk etti. Siyah-beyazlılar rakibine 2-1'lik skorla mağlup oldu ve kötü gidişatına 'Dur' diyemedi.

        Beşiktaş, müsabakaya iyi başlasa da gol perdesini konuk ekip açtı: 39. dakikada sağ kanattan açılan ortada Moumbagna skoru 1-0'a getirdi.

        MAÇIN DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ
        REKLAM

        İlk yarıda başka gol olmadı ve Bodo/Glimt devreyi 1-0 önde tamamladı.

        Konuk ekip ikinci yarıda da skoru değiştirmeyi erkenden başardı: 50. dakikada sol kanatta bir anda boş kalan Faris Moumbagna ceza sahasına rahat girdi ve aşırtma vuruşla farkı ikiye çıkardı.

        Beşiktaş 65. dakikada Tayfur ile umutlandı: Ön alan baskısında Rebic topu kazandı ve Tayfur ile buluşturdu. Tayfur mükemmel bir son vuruşla farkı bire indirdi.

        Golden sonra oyuna ağırlık koymak isteyen Beşiktaş 87'de gole yaklaştı: Sağ kanattan etkili geldi ancak Chamberlain'in ortasında Muleka'nın kafa vuruşu kaleci Nikita Haikin'de kaldı.

        90+3. dakikada rakibine faul yapan Necip Uysal ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı. Maç boyunca birçok futbolcuyu protesto eden siyah-beyazlı taraftarlar, Necip Uysal'a destek verdi.

        Kalan dakikalarda gol olmayınca Beşiktaş mücadeleyi 2-1 kaybetti ve haftayı 1 puanla noktaladı. Son beş maçında dördüncü mağlubiyetini alan siyah-beyazlılarda taraftarlar, Sergen Yalçın tezahüratları yaptı. Bodo/Glimt ise puanını 7'ye yükseltti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: İnanç Ergülen

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ