Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu ilk kez yan yana
        1

        Oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz ay mobilya üreticisi yeni sevgilisi Serkan Mehmet Durdu ile birlikte Yeniköy'de objektiflere yansımıştı. Bir balık restoranında vakit geçiren çift, birlikte fotoğraf vermemek için hızlıca mekanı terk etmişti.

        2

        AŞIKLAR İLK KEZ YAN YANA

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Aşıklar, bu kez basın mensuplarının karşısına birlikte çıktı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden Özdemir, "İlişkimiz yaklaşık iki, üç ay önce başladı." dedi.

        3

        "ARADIĞIM AŞKI BULDUM"

        Daha önce, "Aşktan yana yüzüm gülmüyor." açıklamasını yapan Bestemsu Özdemir, "Sanırım bu sefer aradığım aşkı buldum. Şans bu sefer benden yana gibi oldu." şeklinde konuştu.

        Daha fazla soru kabul etmeyen çift, ardından kendilerini bekleyen otomobillerine binip, "İyi akşamlar." dedi.

        4

        "İLİŞKİ KONUSUNDA MUTLU OLAMIYORUM"

        29 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz ay muhabirlerin "Özel hayatınız nasıl gidiyor?" sorusuna, "Gitmiyor." yanıtını vermişti. Bestemsu Özdemir, ardından, "En çok dert yakındığım konu benimle alakalı olmaması... Ne yazık ki ilişki konusunda mutlu olamıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        KRİTERLERİNİ AÇIKLADI

        Özdemir, ayrıca, Hülya Avşar'ın "Instagram'ı olan bir sevgili istemem. Sosyal medyada vakit geçiren erkekler bana göre değil." şeklindeki açıklamalarının hatırlatılmasından sonra şunları söylemişti:

        Bence Hülya Avşar son derece haklı. Sürekli fotoğraf çekilip, koyan erkek bana itici geliyor. Benim ilişkideki kriterim 'adam' olsun, 'insan' olsun...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ