Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Britney Spears'ın sevgilisi Sam Asghari: Genç bir baba olmak istiyorum - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın sevgilisi Sam Asghari, ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

        Page Six'e konuşan Asghari, Spears'ın 2016 yılında piyasaya sürülen şarkısı 'Slumber Party'in klibinde tanıştıklarını anlattı.

        2

        "ARKADAŞIM BENİ YÖNLENDİRDİ"

        "Televizyon projelerinde yer almak, film yapmak istiyordum" diyen 27 yaşındaki antrenör, "Oyunculuk stratejim bir nevi müzik videolarından uzaklaşmaktı. Daha fazla yapmak ve klip aktörü olarak bilinmek istemiyordum fakat iyi bir arkadaşım bir proje üzerinde çalışıyordu ve beni 'Slumber Party'nin başrolünü seçen ekibe yönlendirdi" ifadelerini kullandı.

        3

        "GİZLİ BİR PROJEYDİ"

        Britney Spears'ın o sırada bizzat kendisini seçtiğini ve klipte oynaması istediğini belirten Sam Asghari, şunları söyledi:

        Arkadaşım beni aradı ve 'Burada yer almana ihtiyacım var. İnan bana bunu istersin' dedi. Kimin çektiğini bilmiyordum. Gizli bir projeydi. Böylece arkadaşım sayesinde yer aldım ve her şey orada başladı.

        4

        "BİR SONRAKİ NOKTAYA TAŞIMAK İSTİYORUM"

        Hayattaki önceliklerinin mütevazı kalmak, nereden gelip nereye gittiğimi anlamak olduğunu dile getiren Asghari "Oyunculuk söz konusu olduğunda kariyerimi bir sonraki noktaya taşımak istiyorum" şeklinde konuştu.

        5

        "GENÇ BİR BABA OLMAK İSTİYORUM"

        İlişkisini de bir sonraki noktaya taşımak istediğini belirten Sam Asghari, konuyla ilgili, "Baba olmamda bir sakınca yok. Genç bir baba olmak istiyorum" dedi.

        6

        İYİLEŞMİŞTİ

        Asghari, geçtiğimiz yıl aralık ayında koronavirüse yakalandığını ve 10 günde iyileştiğini açıklamıştı.

        Sam Asghari, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda virüsü kimseye bulaştırmadan kendini izole edebildiğini dile getirmişti.

        7

        "KARANTİNA SÜRECİME TEK BAŞIMA BAŞLADIM"

        Fitness modeli, yayınladığı gönderide şu ifadeleri kullanmıştı:

        2020 hepimiz için çılgın ve çarpık bir yıl oldu. Yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Etrafta dolaşmadan ve sevdiklerime (arkadaşlarım, ailem, yakınlarım) bulaştırmadan önce haberi alacak kadar şanslıydım. Kendimi hızla izole ettim ve karantina sürecime tek başıma başladım.

        8

        "SEVDİKLERİME KAVUŞTUM"

        Koronavirüs belirtilerinin çok kötü olmadığını belirten Asghari, şunları söylemişti:

        Sağlıklı yaşam şeklim bana çok yardım etti. Sadece bir gün soğuk algınlığı belirtisi yaşadım. Test sonucumun pozitif çıkmasından 24 saat sonra çok normaldim. Antrenmana ve evde her zamanki gibi sağlıklı beslenmeye devam ettim. 10 gün sonra bulaştırıcı değildim ve iki kez test sonucum negatif çıktı. Ardından karantina bitti, sevdiklerime kavuştum.

        9

        İkili, yaklaşık dört senedir aşk yaşıyor.

        Çift, 2016 yılında birlikte çektikleri 'Slumber Party' adlı şarkının klibinde tanışmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ