Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz evlilik sözleşmesi imzaladı - Magazin Haberleri
        1

        Dünyaca ünlü çift David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, 2020'nin temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

        DÜĞÜN 9 NİSAN'DA

        Mutlu birlikteliklerini sürdüren ikili, 9 Nisan'da hayatını birleştirmeye hazırlanıyor. Düğünün ayrıntıları merak edilirken, basına yansıyan bir iddia bu heyecanı bile gölgede bıraktı.

        2

        EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALADILAR

        ABD ve İngiliz basınında yer alan iddialara göre; Nicola Anne Peltz'in, milyarder bir iş insanı olan babası Nelson Peltz, müstakbel damadına evlilik sözleşmesi imzalattı. Bu sözleşme hem 23 yaşındaki Brookly Beckham hem de 27 yaşındaki Nicola Anne Peltz için bağlayıcı özellik taşıyor.

        Müstakbel gelin ve damadın imzaladığı sözleşmeye göre; boşanmaları durumunda her ikisi de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacak.

        3

        ABD'NİN SAYILI ZENGİNLERİNDEN

        Her ikisinin ailesinin de sahip olduğu servete bakarsak; Beckham çiftinin toplam serveti 380 milyon sterlinken, Nicola Anne Peltz'in ailesinin serveti ise bunun neredeyse üç katı...

        Peltz ailesinin 1.3 milyar sterlin serveti bulunuyor. Beckham ailesine gelin gidecek olan Nicola Anne Peltz'in babası Nelson Peltz, ülkesinin sayılı zenginleri arasında yer alıyor. Peltz'in annesi ise eski bir model olan Claudia Heffner Peltz...

        4

        MİLYONLUK MALİKANEDE NİKAH TÖRENİ

        Çiftin düğünü, 9 Nisan'da gelinin ailesinin değerinin 76 milyon sterlin olduğu konuşulan Florida, Palm Beach'teki malikanede yapılacak. Törenin maliyetinin 3 milyon sterlin civarında olacağı da ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.

        Ayrıca ikilinin nikah töreninin yayın haklarını Vogue Dergisi'ne sattığını bu yüzden de konukların sosyal medya paylaşımı yapmaması için sıkı önlemler alınacağı da belirtildi.

        5

        İKİ GELİNLİK GİYECEK

        En çok "Son Hava Bükücü" adlı filmde canlandırdığı "Katara" karakteriyle hafızalarda yer eden Nicola Anne Peltz, törende iki ayrı gelinlik giyecek.

        SAĞDIÇ OLACAKLAR

        The Sun gazetesinin haberine göre; Damat Brooklyn Beckham'a törende 19 yaşındaki kardeşi Romeo ile 16 yaşındaki Cruz, sağdıç olarak eşlik edecek.

        6

        MÜSTAKBEL GELİNİ HAKKINDA KONUŞMUŞTU

        Öte yandan Victoria Beckham, müstakbel gelini hakkında hissettiklerini anlatmıştı.

        Nicola Peltz hakkında konuşan Beckham, oğlu Brooklyn'i kast ederek, "Daha sevilmeye layık bir hanımla tanışmasını isteyemezdik." demişti.

        7

        "ONLAR ÇOK MUTLU"

        Oğlunun ruh eşini bulduğunu da sözlerine ekleyen Victoria Beckham, "Onlar çok mutlu. Nicola harika, tatlı ve kibar. O çok sevimli ve sıcakkanlı bir kadın." şeklinde konuşmuştu.

        8

        "SENİN AŞKIN EN DEĞERLİ ARMAĞAN"

        Çift, nişanlandıklarını bu fotoğrafla duyurmuştu. Amerikalı oyuncu, "Beni dünyadaki en şanslı kız yaptın. Hayatımın geri kalanını yanınızda geçirmek için sabırsızlanıyorum. Senin aşkın en değerli armağandır. Seni çok seviyorum bebeğim." ifadelerini kullanmıştı.

        "DÜNYANIN EN ŞANSLI ADAMIYIM"

        Brooklyn Becham ise aynı kareyi şu sözlerle takipçileriyle paylaşmışt:

        İki hafta önce ruh eşimden benimle evlenmesini istedim ve 'Evet' dedi. Dünyanın en şanslı adamı benim. En iyi eşi ve en iyi baba olacağıma söz veriyorum. Seni seviyorum bebeğim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ