Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bülent Şakrak: Ceyda Düvenci ile iyiyiz - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Bülent Şakrak, Kadıköy'de görüntülendi. Şakrak, Murat Dalkılıç'ın ortağı olduğu bir mekânda objektiflere yansıdı.

        2

        "ÇOK CANIM SIKILDI"

        Gazetecilerin yağmur altında kaldıklarını ve ıslandıklarını görünce canının çok sıkıldığını belirten Bülent Şakrak, gazetecileri bekletmemek adına restorandan çıkış yaparak soruları yanıtladı.

        3

        Mekâna bir arkadaşlarının doğum günü kutlaması için geldiğini ifade eden Bülent Şakrak, 2015'te evlendiği Ceyda Düvenci ile temmuz ayında boşanmaları hakkında da konuştu.

        4

        "HAYATIN İÇİNDE HEPSİ VAR"

        Bülent Şakrak, konuyla ilgili, "Her şey yolunda. Ölüm var, doğum var, boşanma var... Hayatın içinde hepsi var. Çok fazla konuşmaya gerek yok. Her şey yolunda" dedi.

        5

        "CEYDA İYİ"

        Bülent Şakrak, ayrıca; "Çocuklar iyi, Ceyda iyi, biz iyiyiz. Herkesin keyfi yerinde. Sizleri çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

        6

        8 YILLIK EVLİLİKLERİNİ BİTİRDİLER

        Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, 10 Temmuz'da 8 yıllık evliliklerini İzmir - Ödemiş Adliyesi'nde 15 dakika süren duruşmada anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Çiftin oğulları Okan Ali'nin velayeti annesine verilmişti.