Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burak Özçivit iddiaları reddetti: Tükenmedim hayata motiveyim - Magazin haberleri
        1

        Burak Özçivit’in bir dönem Meryem Uzerli’nin yaşadığı ‘tükenmişlik sendromu’na yakalandığı ve bu nedenle psikiyatrik tedaviye başladığı konuşulmuştu.

        2

        Oyuncunun “Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim. Gezmek istedi, Ortadoğu'ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum” dediği iddia edilmişti.


        3

        Sessizliğini koruyan Burak Özçivit, hakkındaki iddiaları reddederek açıklamalarda bulundu. Hakkındaki tükenmişlik sendromu yaşadığı iddialarının gerçek dışı olduğunu belirtip yeni sezonda ekrana gelecek rolüne motive olduğunu söyledi.

        4

        Yakışıklı oyuncu, “Yeni sezona tam motiveyim. Bir sıkıntı yok. Ben Kara Sevda dizisinin ardından 2 sinema filmi çektim. Ardından reklam projesinde oynadım.” diye konuştu.

        5

        Yapım şirketiyle önceden yaptığı anlaşmasının devam ettiğini ve gelen senaryoları okuduğunu söyleyen Burak Özçivit, yeni sezona bomba gibi girmek için uzun bir tatile bile çıkmadığını söyledi.

        6

        Yeni sezonda çok konuşulacak bir proje ile ekranlara geleceğini söyleyen oyuncu, “Tüm zamanımı bu projenin detaylarıyla uğraşarak geçiriyorum.” dedi.