Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaray Sırameşeler İstasyonu’ndaki kataner hattına yıldırım düşmesi sonucu yaşanan elektrik kesintisi ve iletim hatlarının zarar görmesi nedeniyle ulaşım SırameşelerNilüfer ile SırameşelerKaraman İstasyonları arasında otobüs aktarmaları ile sağlanıyor.

        Bursaray Sırameşeler İstasyonu’ndaki kataner hattına saat 14.43’da yıldırım düştü. Yaşanan elektrik kesintisi ve tellerin hasar görmesi yüzünden bu noktada raylı ulaşım durdu. Vatandaşların mağdur olmaması için otobüs seferleri devreye alınırken, Sırameşeler Nilüfer İstasyonu ile SırameşelerKaraman İstasyonları arasında otobüslerle aktarmalı yolcu taşıması yapılıyor. SırameşelerKestel, KaramanEmek ve NilüferÜniversite arasında raylı sistem taşımacılığı sıkıntısız devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler