Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağla Şıkel, sevgilisi Nail Gönenli ile gecelerde - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Geçtiğimiz ay avukat Nail Gönenli ile yeni bir aşka yelken açan Çağla Şıkel, sevgilisiyle birlikte Kuruçeşme'de trafikte objektiflere yansıdı.

        2

        Siyahlara büründüğü görülen Çağla Şıkel ile Nail Gönenli, otomobillerinin içerisinde basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. İkili, daha sonra akan trafikte gözden kayboldu.

        3

        "HER ŞEY GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ"

        Daha önce yeni sevgilisi hakkındaki sorulara yanıt vermekten çekinen Çağla Şıkel, "Arkadaşlar hiçbir zaman konuşmayacağım, her şey gördüğünüz gibi... Tekrar söylüyorum; bu konuyu konuşmayacağım" demişti.

        4

        'ESKİ EŞ' SORULARINA YANIT

        Ayrıca 2015'te boşanan, Uzay ve Kuzey adında iki oğlu bulunan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un bir süredir aralarının bozuk olduğu ileri sürülmüştü. Ayrılık sonrası eski eşiyle dostluğunu sürdüren Şıkel, konuyla ilgili "Emre ile hiçbir sıkıntımız yok, aşırı iyi anlaşıyoruz. 'Maşallah' deyin" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "GÖRDÜĞÜNÜZ ZAMAN GÖRMÜŞ OLURSUNUZ" DEMİŞTİ

        Öte yandan Çağla Şıkel, gazetecilerin, "Ne zaman yanınızda birini göreceğiz?" sorusuna ise, "Gördüğünüz zaman görmüş olursunuz" yanıtını vermişti.

        Birliktelik yaşadığı zaman saklamayacağını belirten Şıkel, "Neden 'Beraberim' demeyeyim ki? Ben insanlarla tanışıyorum ama şu an için öyle biri yok" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ