Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Camila Cabello direksiyon dersinde - Magazin haberleri
        1

        Camila Cabello, araba kullanmayı öğrenmek için ilk adımı attı. Şarkıcı, bu konudaki açığını kapatmak için direksiyon derslerine başladı. Meslektaşı Shawn Mendes ile yaşadığı romantik ilişkiyle de gündemde olan Cabello, önceki gün dersini tamamladı.

        2

        Evinin önünde direksiyon eğitmeniyle buluşan Camila Cabello, bir saate yakın süre ders aldı. Ardından eğitimi tamamlayan Cabello, aracından inerek, evine girdi. Ünlü şarkıcının, rahat giysiler giymeyi tercih ettiği ve koronavirüsten korunmak adına maskesini taktığı da görüldü.

        3

        SEVGİLİSİNİN AYAĞINI ÖPMÜŞTÜ

        Pandemi sürecini Camila Cabello ile birlikte geçiren Kanadalı şarkıcı Shawn Mendes, Sevgililer Günü'nde yayınladığı gönderi ile adından söz ettirmişti. Mendes'in yayınladığı karede, Camila Cabello'nun ayağını öptüğü görülmüştü.

        Paylaşımıyla kısa sürede yoğun ilgi gören müzisyen, fotoğrafına "Ayağını öperim çünkü seni seviyorum" notunu düşmüştü.

        4

        "REDDEDİLME KORKUSU YAŞADIM"

        Öte yandan sevgilisiyle ilgili samimi bir itirafta bulunan Shawn Mendes, onu sevdiğini söyleyebilmek için beş yıl beklediğini açıklamıştı.

        Mendes, "Sevdiğiniz kadına bunu söylemek çok fazla cesaret gerektiriyor. Tam beş yıl boyunca onun beni reddedeceği korkusunu yaşadım" demişti.

        5

        Şarkıcı, bu kadar uzun süre beklemesinin nedenini ise Cabello tarafından reddedilme korkusu olduğunu belirtmişti.

        Shawn Mendes, o dönemlerde sevgilisine duyduğu aşkı açıklamaya kendini hazır hissetmek için beş yıl ısınma süresi geçirdiğini de espirili bir dille anlatmıştı.

        6

        ŞARKILARI SEVGİLİSİ İÇİN YAZMIŞ

        Şarkıcı, bir televizyon kanalı için hazırladığı belgeselde de yazdığı bütün şarkıların sevgilisi için olduğunu söylemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ