Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Camila Cabello: Kadınların desteğini hissediyorum - Magazin haberleri
        1

        Son yıllarda dış görünüşe olan bakış açısı keskin bir değişim geçirmiş olsa da gösteri dünyasının kadın ünlülerine yönelik bu baskı devam ediyor. Eleştirilere maruz kalan isimler arasında şarkıcı Camila Cabello da yer alıyor.

        2

        ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

        Geçtiğimiz ay sevgilisi Shawn Mendes ile birlikte gittiği plajda bikinisiyle görüntülenen ve dolgun hatları yüzünden eleştiri konusu olan Camila Cabello, eleştirilere yanıt verdi.

        Günlük sporunu yaptıktan sonra aracında giderken çekilen anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Cabello, gösteri dünyasının ölçülerinin üzerinde olan karın bölgesini gözler önüne serdi.

        3

        "ÖZGÜRLEŞTİM"

        Şarkıcı, bu videoyu çekmenin ve oturunca dışarı doğru taşan karın bölgesini göstermenin "kendisini özgürleştirdiğini" ifade etti. Bu gönderiyi paylaşmasının ardından "The Kyle and Jackie O Show" adlı sohbet yayınına konuk olan Camila Cabello, "Genç kızlar için iyi bir örnek" olarak nitelendirildi.

        4

        "KADINLARIN DESTEĞİNİ HİSSEDİYORUM"

        Bu videolar sayesinde kadınların desteğini arkasında hissettiğini de sözlerine ekleyen Cabello, "Havaalanında yanıma gelip, 'Bedensel olumlamayla ilgili videolarını çok beğeniyorum." diyen kadınlara rastladığını anlattı.

        Genç şarkıcı, bu yaklaşımın kendisini "özgürleşmiş" hissettirdiğini de sözlerine ekledi.

        5

        "ÇATLAKLARIMIZ VAR"

        Dolgun fiziği yüzünden bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından acımasızca eleştirilen Cabello, isyan etmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcı, "Bizler normal kadınlarız. Kıvrımlarımız, çatlaklarımız ve göbeğimiz var." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "BİZLER GERÇEK KADINLARIZ"

        Kendi vücuduna minnettar olduğunu da belirten Camila Cabelllo, "Kendi çapımda parkta yürürken hakkımda haberler çıkıyor. Aslına normal bir insan gibi yürüyüş yapıyorum. Bedenimle ilgili endişe duymak, benim yapacağım en son şey. Bizler gerçek kadınlarız." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "ZALİMCE!"

        Camila Cabello, geçtiğimiz ay da tatil pozları nedeniyle sosyal medya hesabından kendisine yapılan eleştirilere yanıt vermişti. Cabello, kötü yorumlara doğrudan değinmese de hayranlarının bu konudaki desteğine teşekkür etmişti.

        Instagram hesabından paylaşımda bulunan Camila Cabello, "Dün ve bugün gösterdiğiniz sevgiye ve desteğe teşekkür ederim" diye yazmıştı. Hayranları, Cabello'ya yönelik bu eleştirileri "zalimce" diye nitelendirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ