Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika magazin haberleri! Can Yaman Diletta Leotta aşkı tam gaz! Ailesiyle tanıştırdı
        1

        Ünlü oyuncu Can Yaman (31), evlilik hazırlığı yaptığı spiker sevgilisi Diletta Leotta (29) ile Türkiye'ye geldi. Yaklaşık 6 aydır İtalya'da bulunan Yaman, rol aldığı dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından soluğu İstanbul'da aldı.

        2

        TEKNE TURU YAPTILAR

        Yaman'a, sevgilisi Leotta da eşlik etti. Aşıklar, İstanbul'daki ilk günlerinde Boğaz turu yaptı. Ünlü oyuncu, sevgilisine İstanbul'u tanıttı. Leotta o anları da sosyal medya hesabından yayınladı. Poyrazköy'de objektif karşısına geçen Leotta, Boğaz manzarasını ve Türk mutfağından görüntüleri de takipçileriyle paylaştı.

        3

        AİLESİYLE TANIŞTIRDI

        İlerleyen saatlerde Can Yaman, Leotta'yı ailesiyle tanıştırdı. Yaman'ın annesi Güldem Can, paylaştığı bu fotoğrafa, "Kızım & Oğlum" notunu düştü.

        4

        Leotta, sabah saatlerinde Ayasofya Camii'ni de ziyaret etti.

        5

        GÖKYÜZÜNDE EVLİLİK TEKLİFİ

        Yaman, 16 Şubat tarihinde bir uçağın arkasına taktırdığı "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu. O anlar da sosyal medyada paylaşılmıştı.

        6

        28 BİN DOLARLIK YÜZÜK

        Geçtiğimiz günlerde Leotta'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Yaman'ın kendisine aldığı tektaşı dikkat çekmişti. Can Yaman'ın, yüzük için 28 bin dolar (Yaklaşık 250 bin TL) ödediğine ilişkin iddialar İtalyan basınında yer almıştı.

        7

        ROMA'DAKİ AŞK YUVASI

        Ünlü çift, iki ay önce de yeni evlerine taşındı. Yaman ile Leotta, İtalya'nın Roma kentindeki aşk yuvalarından mutluluk pozu verdi. Leotta, fotoğraflarını "Çikolata severler" notuyla Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

        8

        TÜRKİYE-İTALYA MAÇINI BİRLİKTE İZLEDİLER

        Can Yaman ve İtalyan sevgilisi Diletta Leotta, EURO 2020'nin açılış mücadelesi olan Türkiye-İtalya maçını tribünden takip etmişti. Yaman ile birlikte Roma Olimpiyat Stadı'na giden Leotta, maç öncesi ve sonrasında paylaşımlarda bulunmuştu. Farklı takımları destekleyen çift, tribünlerde samimi görüntüler vermişti.

        9

        BÖLÜM BAŞINA 100 BİN EURO

        İtalya'da dizi anlaşması yapan Yaman'ın ülke çapında popülerliğini arttırmak için Diletta Leotta ile reklam aşkı yaşadığı iddia edilmişti. Ancak çift aşklarını evlilik yoluna sokarak iddiaları çürüttü.

        Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrolde yer aldı. Ünlü oyuncu, 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin euro kazandı.

        10

        DILETTA LEOTTA HAKKINDA

        İtalyan sunucu Diletta Leotta, 16 Ağustos 1991 yılında İtalya'nın Katanya ilçesinde dünyaya geldi. 29 yaşındaki Diletta Leotta, 1,75 cm boyunda. Leotta, 2018-2019 sezonundan bu yana DAZN için Serie A yayınlarını sunuyor. Leotta, daha önce, Sky Sport'ta Gianluca Di Marzio ve Luca Marchegiani ile Serie B maçlarını sunmuştu. Ünlü spor spikerinin Instagram'da 7 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ