Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cansu Tosun'dan bikinili poz: Ekimde yaz bir başka - Magazin haberleri
        1

        2018'de nikâh masasına oturan oyuncu Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstendil, 14 Temmuz 2020'de oğulları Marsel'i kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı. Köstendil ile mutlu birlikteliği süren Tosun, tatile gitti.

        2

        Yaz mevsiminin son günlerini değerlendiren 34 yaşındaki oyuncu, denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

        3

        Cansu Tosun, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        4

        Paylaşımlarda, Cansu Tosun'un beyaz bir bikini giymeyi tercih ettiği görüldü. Ünlü ismin fotoğrafları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

        5

        "KUSURLARIMLA VARIM" DEMİŞTİ

        Çocukluğunda geçirdiği bir kaza sonucu kolunda yanık izi kalan Cansu Tosun, daha önce konuyla ilgili "Ben bu kusurlarımla varım. Dayatılan o güzellik anlayışında yokum" diye konuşmuştu.

        İki yaşında kolunu kaynar süte sokması sonucu oluşan yara izinden utanmadığını belirten Tosun, "Her zaman kolumdaki yara izini beni özel kılıyormuş gibi ya da güç katıyormuş gibi hissettim. Ama insanlar yara izim için genelde 'Şurada iyi bir doktor var denesene' diyordu. Sanki gizlemem, saklamam gereken bir şeymiş gibi. Çok garip bir duygu, ben değiştirmek istemiyorum ki!" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "GÜNÜMÜZDE GÜZELLİK KAVRAMI TEK TİP"

        Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili konuşarak "Bununla ilgili bir farkındalık projesi oluşturduk. Günümüzde güzellik kavramı böyle tek tip olmaya başladı. İnsanların aslında kendilerini kusurları ile sevmelerini, oldukları gibi güzel olduklarını vurgulamak istedim. İnşallah izleyenler de umarım sevmişlerdir bu açıklamalarımı. Kendilerine barışık haline doğru gitmişlerdir" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ