Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cansu Tosun'dan bikinili pozlar - Magazin haberleri
        1

        2018'de evlenen Cansu Tosun-Erkan Kolçak Köstendil çifti, geçtiğimiz yıl temmuz ayında oğulları Marsel'i kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı. Instagram hesabından sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Tosun, ailesiyle birlikte Antalya'da tatil yapıyor.

        2

        Denizin ve güneşin keyfini çıkaran 33 yaşındaki oyuncu, bikinisiyle objektif karşısına geçti. Verdiği pozları hayranlarıyla da paylaşan Cansu Tosun'un doğum kilolarından kurtulduğu görüldü.

        3

        "MARSEL'İN ANNESİ SEN MİSİN?"

        Paylaşımlarıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Tosun'un fotoğraflarına, "Marsel'in annesi sen misin?", "Nasıl bu kadar çabuk kilo verdiniz?" şeklinde yorumlar yapıldı.

        4

        ANNE-OĞUL POZU

        Geçtiğimiz günlerde oğlu Marsel ile anne-oğul pozunu yayınlayan Cansu Tosun, gönderisinde, "Ailenize, sevdiklerinize sarılın... En büyük ilaç o olacaktır. Biz; sağlıklı, güzel günlerde parklarda buluşup, sohbetler edeceğimiz günlerin hayalini kurduk bile. Sabır..." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "BEĞENMEZSE BÜYÜYÜNCE DEĞİŞTİRSİN"

        Tosun'un eşi Erkan Kolçak Köstendil, oğulları dünyaya gelmeden önce şu açıklamayı yapmıştı:

        Allah nasip ederse baba olacağım. Gezegene hayırlı bir evlat olsun. Cinsiyeti belli oldu ama inşallah benden bir tane daha dünyaya gelmez. İki tane benden dünyaya çok. Erkek olacak dediler.

        İsmi Marsel... Parlak güneş ışığı demekmiş, araştırdık eşimle. Çok tesadüflerle dolu bir isim. Çok beğendik, istedik ve koyduk. Kendisi beğenmezse büyüyünce değiştirsin.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ