Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 22. yeni bölüm fragmanı: Zeynep ve Cemre ölümün kıyısında! Çarpışma 21. bölüm izle

        Çarpışma’nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 21. bölümünde;Kadir,Haydarve ekibi ileCansızve adamları arasında büyük bir çatışma yaşandı.VelideCansız’ı hedef alarak ateş etti.Cansızbu ölüm çemberinden de kaçmayı başardı.Kadir, istihbarattan gelen bilgiyleCansız’ın birlikte çalıştığı iki adamı takibe aldı. İşte Çarpışma 22. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

        ÇARPIŞMA 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        ‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        REKLAM

        ÇARPIŞMA’NIN 21. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        ‘Çarpışma’nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 21. bölümünde;Kadir,Haydarve ekibi ileCansızve adamları arasında büyük bir çatışma yaşandı.VelideCansız’ı hedef alarak ateş etti.Cansızbu ölüm çemberinden de kaçmayı başardı.Kadir, istihbarattan gelen bilgiyleCansız’ın birlikte çalıştığı iki adamı takibe aldı.Kadir, Cansız’ı,CansızdaKadir’i ağına düşürmek için oyun kurdu. Kadirbir yandan daCansız’ın babası olup olmadığı konusundaki şüphelerini gidermek için adımlar attı veCansız’ın babası olduğunu öğrendi.

        Kaçma planları yapanCansız, adamlardan biriniKadir’in önüne atarak yem olarak kullandı. AncakKadir’in,Cansız’ın planını çözdüğü, adamları bulduğu ve her ikisinin de kendi tarafında yer almasını sağladığı anlaşıldı.KadirveCansızbir kez daha karşı karşıya geldi ve aralarında büyük bir yüzleşme yaşandı.Demir, intikam almak içinCemre’ye diş biledi.Meral’den de onunKerem’e olan duygularına dokunarak yardım etmesini istedi.

        Meral, Demir’in oyununa gelmedi ve olan biteniKerem’e anlattı. Gözünü intikam hırsı bürüyenDemir, Cemre’yi silah zoruyla alıkoydu.Kadir,Cansız’ın bileğini büktüğünü düşündüğü ve onu öldürmek üzere olduğu sırada,Cansız’ın bir adamı başına silah dayadığıAsiye’yi getirdi.Kadir, Asiye’ye dokunulmaması şartı ile silahını bıraktı.

        Bu anlarda orada olanVelideKadir’in telkinleri ileCansız’ı öldürmedi. AncakCansız, sözünde durmadı veAsiye’yi öldürdü. Kadir büyük bir şok ve acı yaşadı.Kadir’in elinden bir kez daha kurtulmayı başaranCansız’ınAsiyeile birlikteZeynep’i de kaçırdığı görüldü.Cansız, sözleriyleZeynep’e de ölüm tehdidi altında olduğunu hissettirdi.

        YapımcılığınıKerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğiniUluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunuAli Aydın’ın kaleme aldığı‘Çarpışma’nın başrollerinde;Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymazgibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

        ÇARPIŞMA 21. SON BÖLÜM İZLE
        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ