Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarpışma 6. bölüm izle!

        Çarpışma yayınlanan 6. bölümde heyecan ve hüzün eksik olmadı. Show TV'nin büyük beğeni ile takip edilen dizisinde Adalı ve Veli'nin hesaplaşması kaldığı yerden devam ederken Zeynep ise kızının özlemi ile perişan oluyor. Peki, Çarpışma 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, haberin detayları...

        ÇARPIŞMA 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Çarpışma ekranlara gelen 6. bölümün ardından izleyiciler 7. yeni bölüm fragmanına kilitlendi fakat henüzyayınlanmadı. Çarpışma, 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman haberimizden ulaşabilirsiniz.

        ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM İZLE
        REKLAM

        ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM ÖZETİ

        Çarpışma 6. Bölümünde;planını Zeynep’e ve Galip’e de anlatır. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir. Diğer yanda Veli de boş durmaz. Zeynep ve Galip’le temas kurar. Yakup’un başına silah dayadığı Cemre ölümle burun burunadır. Kerem bir fırsatını bulup, Yakup’un üzerine atılır. Kerem, Cemre, Merve ve Yakup’un arasında silah patlar ve ortalık kana bulanır.

        Zeynep, Galip’e çok öfkelidir. Yıllardır içinde biriktirdiği nefreti onun yüzüne haykırırken, geçmişle ilgili itiraflarda da bulunur. Adalı’nın istemeden kulak misafiri olduğu bu itiraflar, inceden yüreğini sızlatır. Ve artık hesaplaşma zamanı gelmiş, Adalı harekete geçmiştir. Aynı anlarda, Adalı ile Veli’yi kardeşlikten, can düşmanlığına getiren geçmişin sır dolu perdeleri de bir bir aralanacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ