Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cenk Eren: Böyle paralar vermek günah! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şarkıcı Cenk Eren, geçtiğimiz gün Cihangir'de görüntülendi. Bir arkadaşının ofisini ziyaret eden Eren, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        Yeni albümünde sona doğru yaklaştığını söyleyen 55 yaşındaki sanatçı, şarkılarını haziran ayının ilk haftası gibi müzikseverlerle buluşturacağını belirtti.

        2

        "BİZ HEP YANLIŞ ANLAŞILDIK"

        Cenk Eren, ayrıca pandemi döneminin herkes gibi kendisi için de sıkıntılı geçtiğini söyledi. Eren, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

        Bu aşılar inşallah haziran ayının sonuna kadar biter. Biraz daha rahatlarız. Bu dönem esnaf için zor geçti. Özellikle bizim camiamızdaki kayıt dışı çalışan müzisyenler için çok zor geçti. Günlük 100 liraya çalışan arkadaşlar geçen seneden beri evlerine ekmek götüremiyor. Biz bunu söylerken göz önündeki sanatçıları kastediyoruz sandılar. Biz hep yanlış anlaşıldık, katledildik.

        3

        "LÜKS YAŞAYAN BİR İNSAN DEĞİLİM"

        Cenk Eren, basın mensuplarının "Siz bu süreçte maddi olarak zorlandınız mı?" sorusuna, "Biz yıllardır çalışan insanlarız. Ayağınızı yorganınıza göre uzatırsanız eğer... Ben lüks yaşayan bir insan değilim. 'Bugün para kazanıyorum gideyim kendime bilmem ne arabası alıyım' diyen insanlardan olmadım" yanıtını verdi.

        4

        "DOĞUM GÜNÜMDE HEDİYE ETTİ"

        Bu esnada Eren, ayağındaki ayakkabılarla dikkat çekti. Cenk Eren, 7 bin TL olan ayakkabının arkadaşı tarafından doğum gününde hediye edildiğini söyledi.

        Şarkıcı, "Ben bu paraları vermem. Arkadaşım doğum günümde hediye etti. Hatta dedim ki: Bunu alacağına cumhuriyet altını getirseydin. 20 sene önce para veriyordum ama sahne kıyafeti dışında hiçbir kıyafete para vermem. 50-100 liraya öyle güzel tişörtler var ki... Terkos Pasajı'na gidin bakın neler var. Böyle paralar vermek günah!" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ