Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Cenk Tosun çılgına döndü! Cenk Tosun, babasının olduğu yere meşale gelince... - Futbol Haberleri

        A Milli Futbol Takımı, Tunus ile İsviçre'de yapacağı hazırlık maçıyla 559. kez sahaya çıktı.A Milli Futbol Takımı, teknik direktör Mircea Lucescu dönemindeki 10. maçına Tunus karşısında çıkarken Tunus ile 27 yıl sonra ilk kez rakip oldu! Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken ikinci 45 dakika ise gollerle başladı.

        Millilerimiz, ikinci yarıda henüz 10 dakika geride kalırken penaltıdan bulduğu golle 1-0 öne geçti. 54. dakikada kazanılan penaltıda rakip fileleri havalandıran isim Cenk Tosun oldu. Tunus, bu golden sadece 2 dakika sonra Badri ile skoru 1-1'e getirdi.

        REKLAM

        Karşılaşmanın 59. dakikası oynanırken ortalık bir anda karıştı.Millilerimizin yedek kulübesinin arkasındaki tribünlerdegerginlik yaşanırken Cenk Tosun, tribünlere doğru koştu ve taraftarlarla tartıştı. Hakem bunun üzerine Cenk Tosun'a kırmızı kart gösterdi ve millilerimiz 10 kişi kaldı. Cenk Tosun'un, babasına yapılan hareket nedeniyle tepki gösterdiği kaydedildi.

        CENK ÖZÜR DİLEDİ

        Yayıncı kuruluşun aktardığına göre tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle oyun bir süre duraksadı. Atılan meşalelerden bir kısmı, Cenk Tosun'un ailesinin bulunduğu bölüme düşünce milli futbolculun babası, bu durumatepki gösterdi ve meşale atılmamasını istedi. Cenk de bu olay üzerine tribündeki taraftarlarla tartıştı ve kırmızı kart gördü. Cenk Tosun, Tunus maçından sonra TFF görevlileriyle birlikte hakem odasına giderek kırmızı karttan dolayı hakemlerden özür diledi.

        MAÇ SONUNDA AÇIKLAMA YAPTI

        Cenk Tosun maç sonunda şunları söyledi:

        "Takım arkadaşlarım ve Türk halkından özür dilerim. Her şeyden önce biz insanız. Maç enasında çok çirkin bir görüntü gördüm ve dayanamadım. Aile bir numarada geliyor her zaman. Yapmamam gerekiyordu... Hakemden de özür dilerim. Ona da saygısızlık yaptığımı düşündüm. O da bana teşekkür etti. Babam şu anda iyi durumda. Hatta bana kızdı! Neden böyle bir şey yaptığımla ilgili olarak. Herkesten tekrar özür dilerim."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ