Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Charlie Sheen'in yeni işi şaşırttı - Magazin haberleri
        1

        Bir zamanlar oynadığı dizide bölüm başına yaklaşık 2 milyon dolar alan Charlie Sheen, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor.

        2

        Uzun zamandır ekran önünde yer almayan Sheen, yeni işi ile gündeme geldi.

        55 yaşındaki oyuncu, bir internet sitesi üzerinden tanesi 398 dolara doğum günü ya da diğer özel günler için kişiselleştirilmiş kutlama videoları satıyor.

        3

        Babası Martin Sheen'in yardımı ile genç yaşta sinema dünyasına adım atan Charlie Sheen, adını 1986 tarihli Platoon (Müfreze) filmindeki performansı ile duyurmuştu.

        Oyunculukta kariyer basamaklarını hızlı tırmanan Sheen, 2000-2011 yılları arasında 'Two and a Half Men' dizisinde rol almıştı.

        Charlie Sheen, 2011'de dizinin yapımcısı Chuck Lorre'a hakaret ettiği için diziden kovulmuştu.

        4

        Oyuncu sonra da 'Anger Management' için kamera karşısına geçmişti.

        Sheen, özellikle 'Two and a Half Men' dizisinde bölüm başına 1.7 milyon dolar alıyordu.

        Ancak ünlü yıldız, kendine zarar veren kötü alışkanlıkları ve adının karıştığı skandallar nedeniyle o dönemlerde kariyerinde düşüş yaşamıştı.

        5

        Oyuncu, eşi Denise Richards ile yollarını ayırmıştı. Charlie Sheen, Richards ile evliliğinden dünyaya gelen kızları yan odada uyurken otel odasında bir hayat kadınıyla sonu karakolda biten bir skandala imza atmıştı.

        Sheen, daha sonra eski eşi Boroke Mueller'den dünyaya gelen iki çocuğunun dadısı Julia Stambler ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti.

        6

        Oyuncu, beş yıl önce katıldığı bir TV programında da HIV virüsü taşıdığını söylemişti.

        Mueller, Sheen ile evli olduğu dönemlerde oyuncunun hastalığı nedeniyle düzenli olarak antiviral ilaçlar kullanıklarını belirtmişti.

        7

        Charlie Sheen, ilerleyen zamanlarda kredi borçlarını ödeyemediği için de Beverly Hills'teki malikanesini satışa çıkarmıştı.

        Sheen, o esnada 6.4 milyon dolar istediği eve alıcı bulamayınca fiyatı 3.4 milyon dolara indirmişti.

        8

        The Blast'ın ortaya çıkardığı mahkeme dokümanlarına göre oyuncu, olanlardan sonra kendisine düzenli bir iş bulamadığını söyleyerek eğlence dünyası tarafından da adının kara listeye alındığını belirtmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ