Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Charlize Theron yeni filmi Tully için tanınmaz hale geldi
        1

        43 yaşındaki Theron, önemli rollerinden birini üstlendiği Tully adlı filmdeki rolü için tam 22 kilo aldı. Güzel oyuncu gece yarısından sonra yataktan kalkıp hamburger yiyerek aldığı kilolar yüzünden depresyona girdiğini de itiraf etti.

        2

        Entertainment Tonight'a konuşan Theron, filmde canlandırdığı üç çocuklu bekar anne Marlo karakterini daha iyi anlayabilmek için kilo almaya karar verdiğini söyledi.

        3

        Theron "O kadının nasıl hissettiğini anlamak istedim. Bunun en iyi yolunun da onun zihnine girmek ve o karaktere benzemek olduğunu düşündüm" diye konuştu.

        4

        Marlo karakterini hakkını vererek yansıtabilmek için 22 kilo alan Charlize Theron bunun da zor bir süreç olduğunu belirtti. Theron "Bu benim için büyük bir sürprizdi. Depresyona girdim. Hayatımda ilk kez bu kadar çok işlenmiş gıda ve şeker tükettim. Film çekilirken o kadar da eğlenceli gelmedi bana işler" diye konuştu.

        5

        Theron, kilo alma sürecinde gece yarısı ya da gece yarısından sonra hamburger yediğini söyledi. Güzel oyuncu o dönemi şöyle anlattı: "İlk üç hafta eğlenceliydi. Çünkü şeker dükkanındaki bir zoçuk gibiydim. Ancak üç hafta sonra işler artık o kadar da eğlenceli değildi." Theron bu sürenin sonunda yiyecek tüketmenin kendisi için bir görev haline dönüştüğünü söyledi.

        6

        Charlize Theron, kilo almak için yatağının baş ucunda sürekli yiyecek bir şeyler bulundurduğunu da sözlerine ekledi. Ödüllü oyuncu "Bazen öyle anlar oluyordu ki gece yarısı uyanıp bir şeyler yiyebilmek için saati bile kuruyordum."

        7

        Altı yaşında Jackson ve iki yaşında August adında iki çocuğu bulunan Theron, kilo aldığı sırada onların da kafasının karıştığını söyledi. Theron "Öyle bir nokta geldi ki çocuklarım benim hamile olduğumu düşünmeye başladı" diye konuştu.

        8

        Daha önce de kendisine Oscar kazandıran Monster filmi için kilo alan Theron, iki filmden sonra yaşadığı kilo verme süreçlerinin de birbirinden çok farklı olduğunu anlattı. Monster (Cani) filmini çevirdiği sırada 27 yaşında olan Theron, o dönem aldığı kiloları kolayca verdiğini ancak bu kez durumun kendisini korkutaracak kadar yavaş ilerlediğini sözlerine ekledi.

        9

        Theron "İnsanın metabolizması 27 yaşında farklı, 43 yaşında farklı çalışıyor. Doktorum beni bu konuda uyarmıştı. Ama bu kez aldığım kiloları geri vermem altı aya yakın bir zaman aldı" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ