Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP Genel Başkanı Özel, TBMM'deki koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Doraya devrettiCHP Genel Başkanı Özel, TBMM'deki koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Doraya devretti | Son dakika haberleri
        9

        SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇALIŞMA YAPILMASINI İSTEDİ

        Dora Mimaroğlu, çevre ve sahipsiz sokak hayvanları için çalışmalar yapılmasına yönelik mesajlar verdi.

        CHP Genel Başkanı Özgür Özel daha sonra Mimaroğlu'na Anadolu Ajansı ve diğer basın kuruluşlarının mikrofonlarını göstererek, "Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu. Bir de Cumhuriyet Halk Partisini kurdu. Meclis'i kurdu. Bir kurduğu da Anadolu Ajansı. Atatürk, Anadolu Ajansı'nı, Milli Mücadele'de savaş sırasında cepheden en doğru haberleri getirsin diye kurmuştu. Halen daha devam ediyor. Devletimizin ajansı inşallah bundan sonra da hep haberleri en hızlı, en doğru şekilde, en tarafsız şekilde hiçbirimizi ayırmadan verecekler. Atatürk'ün vasiyet ettiği gibi. Bir diğeri de önceki genel başkanlarımızdan Altan Öymen'in kurduğu Anka Haber Ajansı. Diğerleri de bizi takip eden basın kuruluşları, bizim sesimizi duyuruyorlar. Gazeteci arkadaşlar çalışıyor." ifadesini kullandı.

        Özel, daha sonra kabule katılan diğer çocukları da makama davet ederek fotoğraf çektirdi ve çocukların taleplerini dinledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ