Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Chris Hemsworth: Vücut geliştirme 'gösteriş' olarak görülüyor - Magazin haberleri
        1

        2011 yılından beri Marvel filmlerinde 'Thor' karakterini canlandıran ünlü aktör Chris Hemsworth, rol için vücut geliştirmenin ciddiye alınmadığını söyledi.

        2

        "VÜCUT GELİŞTİRME 'GÖSTERİŞ' OLARAK GÖRÜLÜYOR"

        The Telegraph gazetesine konuşan 37 yaşındaki Hemsworth, "Rolün gerektirdiği bir estetik var. Vücut geliştirme 'gösteriş' olarak görülüyor, oysa bir miktar sağlıksız kilo alırsam veya bir rol için sağlıksız bir şekilde zayıflarsam, muhtemelen 'ciddi bir oyuncu' olarak adlandırılırdım" ifadelerini kullandı.

        3

        "10 YILLIK ANTREMAN TAM ZAMANLI BİR İŞTİR"

        Avustralyalı oyuncu, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

        10 yıllık antrenman, tam zamanlı bir iştir. Bu ve ardından 12 saatlik bir çekim günü, gerçek bir eziyet. Aynı zamanda inanılmaz derecede ödüllendirici. Buna profesyonel bir sporcu gibi bakmalısınız.

        4

        Ünlü aktör, ayrıca yıllarca süren aşırı antrenmandan sonra, şu anda pandemi sırasında evde daha fazla zaman geçirmesi nedeniyle şimdiye kadarki en fit ve en güçlü halinde olduğunu söyledi.

        5

        Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Hemsworth, egzersiz yaparken çekilen görüntülerini sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

        6

        ÜÇ ÇOCUK BABASI

        2010 yılında model Elsa Pataky ile nikah masasına oturan ünlü oyuncunun; Rose, Sasha ve Tristan adında üç çocuğu bulunuyor.

        7

        Chris Hemsworth

        8

        Chris Hemsworth

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ