Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Christian Bale: Kariyerimi Leonardo DiCaprio'nun rolleri reddetmesine borçluyum! - Magazin haberleri
        1

        The Dark Knight' serisi, 'Exodus: Gods and Kings' ve 'Public Enemies' gibi yapımlarda yer alan İngiliz aktör Christian Bale, kariyeriyle ilgili konuştu.

        2

        GQ'ya konuşan Bale, meslektaşı Leonardo DiCaprio ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Söz konusu açıklama; görüşmeci Zach Baron'un, tıpkı Bale gibi henüz bir çocukken sinema işine başlayan DiCaprio'nun 2000 yapımı 'American Psycho' filminde Bale'dan önceki seçim olduğu gerçeğini gündeme getirmesinin ardından geldi.

        3

        Oscar ödüllü Bale, sonunda DiCaprio'nun projeden ayrılmasıyla 'Patrick Bateman'ı canlandırsa da; görünüşe göre 90'lı yıllarda 'Titanic' de dahil olmak üzere beş filmin rolünü meslektaşına kaybetmiş.

        4

        "ONUN YAPTIĞINI YAPAMAM"

        Christian Bale, bunu kişisel olarak alıp almadığı sorulması üzerine "Hayır. Herhangi bir şeye sahip olduğum için ne kadar minnettar olduğumu biliyor musun? Demek istediğim, ben onun (Leonardo DiCaprio) yaptığını yapamam. Leo yaptığı şeyi muhteşem bir şekilde yapıyor" yanıtını verdi.

        Leonardo DiCaprio'nun Hollywood'daki her büyük film için rol teklif edilen ilk aktör olduğunu iddia eden Bale, "Başka biri herhangi bir rol alabiliyorsa bu; Leonardo o rolleri reddettiği için" diye konuştu.

        5

        "YAPTIĞI HER ŞEYİ KENDİSİ SEÇİYOR"

        Christian Bale, kendisinin ve 47 yaşındaki meslektaşının yaş aralığındaki diğer aktörlerin kariyerlerini DiCaprio'ya borçlu olduğunu da sözlerine ekledi ve şu ifadeleri kullandı:

        Hollywood'da onunla benzer yaştaki hemen hemen herkesin kariyerlerini, Leonardo'nun bazı projeleri reddetmesine borçlu olduğundan şüpheleniyorum. Kimsenin size ne dediği önemli değil. Yönetmenlerle aranızın ne kadar iyi olduğu önemli değil. Birden çok kez birlikte çalıştığım tüm insanlar, bu rollerin her birini önce ona teklif ettiler. Teşekkürler Leo, çünkü kelimenin tam anlamıyla yaptığı her şeyi kendisi seçiyor. Ve bu onun için iyi, Leo gerçekten olağanüstü.

        Fotoğraflar: AP.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ