Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çukur 20. bölüm ilk sahne: Yamaç'ın gözü dönüyor! Çukur son bölüm izle!

        Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 20. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Gözü dönen Yamaç arabayla son sürat Baykal’ın malikanesine geliyor. Arabadan hışımla çıkardığı tüfeğiyle malikaneye yürüyen Yamaç’ı Metin, Kemal ve diğer Koçovalılar engellemeye çalışıyor. Yamaç’ı gören korumalar silahlarına sarılırken, en sonunda düşürülerek durdurulan Yamaç’ın delirmiş bir şekilde çığlık attığı anlar heyecanı yükseltiyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

        Çukur 20. bölüm ilk sahne;

        Çukur’un merakla beklenen 20. bölümü 12 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!

        REKLAM
        ÇUKUR 19. BÖLÜM SANSÜRSÜZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

        Çukur, dün akşam yayınlanan 19’uncu bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti. Çukur, AB’de 12,73 izlenme oranı (rating), 26,66 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 12,89 izlenme oranı (rating), 25,64 izlenme payı (share), Total’de ise 10,23 izlenme oranı (rating), 21,16 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur'un heyecanla beklenen 19’uncu bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #büyükyüzleşme etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #büyükyüzleşme etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 15 saat 30 dakika dünyada 7 saat 20 dakika, #çukur etiketi ise 1 saat 30 dakika TT listesinde kaldı. Somera’nın reyting analizine göre 5 Mart Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

        SIR PERDESİ ARALANDI!

        Medet’in kurşunları karşısında kardeşi Yamaç için siper olan Selim’in yaşam savaşı, Çukur’daki tüm dengeleri sarstı. Oğlunun vurulduğu haberini duyunca gözyaşları içinde kalan İdris ile Sultan’ın duygu dolu sahnesi bölümün en çok konuşulan anlarından olurken, Selim’in vurulmasının arkasında Baykal’ın parmağının olduğunu öğrenen Yamaç’ın Baykal ile karşılaşması gerilimi tırmandırdı.

        YAMAÇ, BAYKAL’I ÖLDÜRMEYE KARARLI!

        Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede gözünü öfke bürüyen Yamaç, elinde silahla Baykal’ın malikanesine geliyor. Metin, Kemal ve diğer adamlar Yamaç’ı etkisiz hale getirse de, Baykal’ı öldürmeye kararlı olan Yamaç’ın çığlık attığı anlar bu büyük mücadelenin daha da kızışacağının sinyallerini veriyor.

        ÇUKUR 19. BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Çukur'un dün akşam ekrana gelen 19. bölümünde Yamaç'ın kusursuz planı sayesinde Vartolu'nun nasıl kurtulduğu ekrana geldi. Yamaç’ın kendisini kurtarmasına anlam veremeyen Vartolu, Yamaç’ın “Babamın bir oğlu daha ölmesin” sözleriyle derinden sarsıldı. Vartolu’nun oğlu olduğunu öğrenen ve acı içinde Aliço’dan yardım isteyen İdris soluğu oğlu Kahraman’ın mezarında aldı. Kahraman’ın ölümünden kendini sorumlu tutan İdris gözyaşlarına hakim olamadı. Selim’in yaşam savaşı verdiği sırada Yamaç, Vartolu’nun başına silah dayadı fakat o sırada gelen Emmi, Selim’in ameliyattan çıktığını söyledi. Yamaç apar topar hastaneye giderken, Komiser Emrah Çukur’dakilerin sicillerini araştırmaya koyuldu. Yaşadığı acının ağırlığını daha fazla taşıyamayan İdris, eve gelen Sultan’ın desteğiyle yeniden toparlandı. Ancak Sultan'dan Selim'in vurulduğunu öğrenen İdris, hayatının en büyük üzüntülerinden birini yaşadı. Selim’in Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olduğunu öğrenen ve gururdan gözleri dolan İdris, Selim’in kendine gelmesiyle rahat bir nefes aldı. Sena ile birlikte İzmir’den dönen Güzide, Emrah’ın uzak durmasını istedi. Yamaç Medet’in tarifiyle, her şeyi yapan kişinin Baykal olduğunu anladı. Yamaç, Baykal’la konuştuğu sırada renk vermezken, Baykal ise Yamaç’ı bitirmekte kararlıydı. Emmi’nin kendisinden bir şey gizlediğini anlayan İdris onu takip etti. Vartolu’nun tutulduğu depoya geldiğinde karşısında Vartolu’yu buldu. Vartolu ise İdris’in ona gerçek adıyla, Salih’le hitap etmesiyle şaşkınlık yaşadı. Baba oğulun duygu yüklü yüzleşmesinin ekrana geldiği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

        Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil Sayın ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ