Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 35. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur 35. bölüm fragmanı izle

        Çukur dizisinin merakla beklenen 2. sezonu, 17 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen 35. bölümle başladı. 34. bölümde Çukur'da bir dönemin bitip yeni dönemin başlamasına şahit olan izleyiciler, soluksuz geçen 34. bölümün ardından, 35. bölümün fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Çukur'un 34. bölümünde neler oldu ve Çukur'un 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevabı...

        ÇUKUR 34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

        34. bölümünde Çukur için bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın "Çukur'u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler; İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalıların ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacaktır.

        REKLAM
        ÇUKUR 34. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Sezon finalinde kim olduklarını görmediğimiz ve taş üstünde taş bırakmayan Karakuzular Çetesi ile Koçovalılar’ın yüzleşmesi heyecanla bekleniyor. Bu savaşta en büyük Koçovalı olan Cumali’nin yer alıp almayacağı da belli olurken; Çukur’dan, ailesinden ve Sena’dan tamamen uzağa düşen Yamaç’ın nasıl toparlanacağı ve Çukur’u tekrar ele geçirmek için savaşıp savaşmayacağı cevap bulacak. Saadet’ini ve tüm umudunu yitiren Vartolu’nun hamleleri de merak uyandıracak. Yeni sezonda Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

        ÇUKUR 35. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Çukur'un yeni sezonunda nefes kesen bir savaşa tanık olan izleyiciler, 35. bölümü şimdiden merak etmeye başladı. 35. bölümün 25 Eylül Pazartesi saat 20.00'da ekrana gelmesi beklenirken, izleyiciler 'Çukur 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?' sorsuna cevap arıyor. Hemen belirtelim ki; Çukur 35. bölüm fragmanıyayınlandı.

        İşte Çukur 35. bölüm fragmanı:

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ