Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 93. yeni bölüm fragmanı: Çukur yeni bölüm ne zaman? Çukur son bölüm izle

        Üç sezondur hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını zirveye yazdıran ve gerek senaryosu gerekse imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle çok konuşulan dizi ‘Çukur’, bu hafta oyuncuların ev ortamlarında çektiği, çok farklı bir bölümle ekranlara gelecek. Her bölümü takipçileri tarafından heyecanla beklenen dizinin yeni bölümünde Yamaç’la ağabeylerinin arasındaki gerilime Vartolu’nun dahil oluşu ile Karaca ve Azer’in gizli ilişkisinde yaşanacakları izleyeceğiz.

        ÇUKUR 93. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

        Selim ve Cumali ile arasını düzeltmek isteyen Yamaç'ın, Vartolu'yu arayarak yardım istediği tanıtımda, Azer ve Karaca'nın görüntülü konuşması dikkat çekiyor. Yamaç, telekonferans ile abileri ve Psikiyatrist Özgür'ü bir araya getirirken, aralarındaki sorunu çözebilecekler mi merakla bekleniyor.Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 20 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

        REKLAM

        ÇUKUR YENİ BÖLÜDE NELER OLACAK?

        Çukur’un sürprizlerle dolu yeni bölümünde abileriyle sorunlarını çözemeyen Yamaç bir çare bulmak için Vartolu’ya danışacak. Vartolu’dan aldığı fikirle eski bir dostundan yardım isteyen Yamaç, Cumali ve Selim’den istediği tepkiyi alamayacak. Koçovalı kardeşler sorunlarını yine kendi yöntemleriyle çözmeye karar verirken hapishanedeki Vartolu olanlara müdahale edemeyecek. Gizli görüşmelerinedevam eden Azer ve Karaca’nın bir karar vermeleri gerekecek. Akın ise Songül’e yaklaşmak için bir adım atacak. Koçovalı kardeşler diğer sorunlarını çözmeye çalışırken, yeni düşmanları Arık Böke Erdenet’le ilgili ulaşacakları yeni bilgi merak konusu olacak.

        SenaryosunuGökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğiniSinan Öztürküstleniyor. Çukur’daAras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili,Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürelgibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncularPerihan SavaşveNurSüreryer alıyor. Dizide bu isimlereKadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ferit Kaya, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Gizem Ergüneşlik ediyor.

        ÇUKUR 92. SON BÖLÜM İZLE
        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ