Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 86. son bölüm İZLE: Yamaç ve Vartolu, Yücel'i öldürdü! Çukur 3. sezon 20. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

        Çukur 3. sezon 19. bölümüyle bu akşam SHOW TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıktı. Son iki sezonda ekranlarda fırtınalar estiren Çukur, tüm hızıyla devam ediyor. İzleyicinin büyük bir merakla beklediği Vartolu - Yamaç yüzleşmesi yaşandı. Bölümün sonunda Yamaç'ın Yücel'i öldürdüğü ve Vartolu ile cesedi gömdüğü anlar heyecanı arttırdı. Çukur yeni bölümü ve detaylar...

        ÇUKUR 86. YENİ BÖLÜM İZLE

        Çukur’da haftalardır beklenen büyük yüzleşme bu hafta gerçekleşecek. Aylardır gerçeklerden kaçan Yamaç ve babasının katilinin peşinden giden Vartolu karşı karşıya gelecek. Vartolu’nun Yamaç’tan nasıl hesap soracağı heyecanla beklenecek. Yamaç’ı konuşturmak için onu sürpriz bir yolculuğa çıkaran Vartolu, Çukur’da planını devreye sokmak için Medet’ten yardım isteyecek.

        REKLAM
        ÇUUR SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        İşini garantiye almak isteyen Çağatay, Yamaç’la ilgili şüpheleri artınca Mahsun’u zor durumda bırakacak. Mahsun’un Yamaç’ı ele vermemek için neler yapacağı merak konusu olacak. Yamaç ve Vartolu çıktıkları yolculuktan sonra başka insanlara dönüşecek. Yamaç’ın yarım kalan intikam planının devam etmesi nefesleri kesecek. Hedeflerini belirleyen iki kardeşin önüne bu kez kimse geçemeyecek.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ