Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır ve çocukları Murat Arkın, Filiz Canlı, Kaan Cüreklibatır kimdir? Cüneyt Arkın eşi kim, yaşıyor m, kaç çocuğu var? Cüneyt Arkın eşi ve çocukları kimler?
        1

        Unutulmaz filmleriyle gönüllerde taht kuran Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın hayata gözlerini yumdu. Gerçek ismi Fahrettin Cüreklibatır olan Cüneyt Arkın'ın ailesi ve hayatı ile ilgili bilgileri sizler için derledik. İşte, Cüneyt Arkın'ın eşi ve çocukları hakkında merak edilen soruların yanıtı...

        2

        Aslen Eskişehirli olan Cüneyt Arkın'ın ilk eşinden Filiz Canlı adında bir kızı ikinci eşi Betül Cüreklibatır'dan ise Kaan ve Murat adında iki oğlu bulunmaktadır. Betül Cüreklibatır Cüneyt Arkın'ın ikinci eşidir.

        3

        BETÜL CÜREKLİBATIR KİMDİR?

        Betül Cüreklibatır 1 Ocak 1947 tarihinde İstanbul'da doğdu. 1969 yılında Cüneyt Arkın'la evlenen Betül Cüreklibatır, Cüneyt Arkın'ın ikinci eşidir. Fransız Kız Lisesi mezunu olan Betül Cüreklibatır, üniversiteden sonra Air France sınavını kazanarak hostes olmuştur.

        Betül Cüreklibatır ve Cüneyt Arkın çiftinin Kaan Cüreklibatır ve Murat Cüreklibatır adında iki oğlu vardır. Betül Cüreklibatır, yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı Önce Hayaller Ölür, Vatandaş Rıza ve Şişeler Sinema filminde de rol almıştır.

        4

        MURAT AKIN KİMDİR?

        Murat Arkın, gerçek adı ise Murat Cüreklibatur olan 4 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul'da doğan Türk oyuncudur. Sinemada canlandırdığı Malkoçoğlu karakteri ile tanınan Cüneyt Arkın'ın oğludur.

        Çocukluk yıllarında babasının oynadığı 1979 yapımı Vatandaş Rıza ve 1981 yapımı Önce Hayaller Ölür filmlerinde çocuk karakterleri canlandırarak oyunculukla tanışan Arkın, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Enformatik bölümününden mezun oldu.

        5

        Yüksek lisans için gittiği Londra'da eğitiminin ardından burada bir şirket kurarak Londra'da yaşamaya başladı. 2011 yılında İstanbul'a geldiği sırada bir ajans aracılığıyla Pis Yedili dizisinde oyunculuk yapmaya başladı. 2012 yılında Fox Tv'de yayınlan Harem isimli komedi dizisinde Kare Murat karakterini canlandırdı. Ayrıca 2014 yılında Panzehir isimli filmde Kara Cemal'in gençliğini canlandırmıştır. 2016 Kasım'da vizyona giren Dağ 2 filminde Arif rolünü canlandırmıştır.

        6

        KAAN ARKIN KİMDİR?

        Kaan Cüreklibatır 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Kaan Polat Cüreklibatur olan Kaan Cüreklibatır babasına olan benzerliğiyle dikkat çekmektedir. Oyuncu Murat Arkın ise ağabeyidir.

        Kaan Cüreklibatır Aslı Cüreklibatur ile evlidir. Çiftin bu evlilikten Sarp ve Zeynep adlı iki çocukları olmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi iletişim mezunu olan Kaan Cüreklibatır, spor okulu açarak yurtdışında çocuklara özel bir çocuk gelişim programını Türkiye’ye getirmiştir.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ