Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın'ın başı sağlık problemleriyle dertte: 1.5 aydır tedavi görüyorum... 5 profesör gezdim! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Demet Akalın, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akalın, kızı Hira için yazlık kıyafetler baktığını söyledi.

        2

        "TANSİYONUM DÜŞTÜ"

        Ayrıca migren tedavisi gördüğünü belirten 50 yaşındaki şarkıcı, "Tansiyonum düştü, diyetteyim, başım dönüyor. 1.5 aydır migren tedavisi görüyorum. Onun için çok kortizon kullandım, haliyle biraz kilo aldım. 100 kilo olayım, yeter ki şu ağrılardan kurtulayım. 5 profesör gezdim!" dedi.

        3

        "ALLAH KİMSENİN BAŞINA BÖYLE BİR AĞRI VERMESİN"

        Kortizonlu ilaçların ardından oksijen tedavisine başladığını ifade eden Demet Akalın, son dönemde kapalı sahne kıyafetleri tercih etmesinin nedeninin de aldığı kilolar olduğunu açıkladı. Ünlü isim, konuyla ilgili, "Kızlar çok şahane giyiniyorlar ama sağlık daha önemli. Düşmanım yok ama Allah kimsenin başına böyle bir ağrı vermesin!" şeklinde konuştu.

        4

        EUROVISION'A YEŞİL IŞIK

        Öte yandan Demet Akalın'ın 2017 yılında yayınlanan "Kulüp" adlı şarkısı, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında yeniden gündeme gelmişti. Şarkının başarısından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Akalın, espriyle karışık Eurovision'a katılabileceğini söyledi. Ünlü popçu, "Trabzon'da onu akıl edeni bulmak lazım. Ozan'a (Doğulu) söylüyorum 'Şarkıyla ilgili bir şeyler yapalım.' diye. Hatta 'Eurovision bile yapalım.' diyorum. Ozan "Fazla uçma istersen." diyor. İngilizcem olsa belki katılırım. Şarkı o kadar büyük bir şarkıydı ki 4 sene geçti yine patladı. Trabzon'da acayip heyecanlandım. Bodrum'a gidiyorum herkes yolumu çeviriyor. İstanbul'da da öyle... Ne kadar çok Trabzonsporlu varmış!" diye konuştu.

        5

        "ALEYNA'DAN DÜNYA STARI OLMAZ!"

        Akalın, ayrıca Aleyna Tilki ile arasına yaşanan "dünya starlığı" polemiğine de değindi. Tilki'yi sevdiğini vurgulayan Demet Akalın'a, Aleyna Tilki'nin "Benim dünya starlığımı konuşalım." sözlerinin hatırlatılması üzerine ünlü şarkıcı, "Ben çok isterim ama dünya starı falan olmaz! Bir tane var o da Tarkan. Bizden başka dünya starı çıkmaz. Gerçeği kabullenelim." ifadelerini kullandı.

        6

        "ÖNEMLİ OLAN DON DEĞİL, ŞARKIYMIŞ!"

        Akalın'ın şarkısı eşliğinde Trabzon ve İstanbul'da yapılan kutlamalardaki eğlenceli anlar FIFA'nın Twitter hesabından da paylaşılmıştı.

        Demet Akalın, ardından Twitter hesabından bir takipçisine verdiği, "Adamlar beni dünya starı yapacak, şaka mısın? Aleyna duymasın, hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA'dayım. Neymiş; önemli olan don değil, şarkıymış!" yanıtı sosyal medyada çok konuşulmuştu.

        7

        "ARTIK SEVGİM YOK!"

        Aleyna Tilki ise ünlü şarkıcının bu sözlerine kayıtsız kalmamıştı. Tilki de Twitter hesabından, "Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler Spotify Global'in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum. Beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok." mesajını yayınlamıştı.

        "SAKİN OL ŞAMPİYON!"

        Akalın, ardından genç şarkıcıya, "Tek rakibin Mustafa Topaloğlu, uzay starlığı... Sakin ol şampiyon! FIFA’ya söyleriz, seni de paylaşır!" cevabını vermişti.

        8

        "SEVİYENİN DÜŞECEĞİNİ TAHMİN ETMELİYDİM!"

        Tilki ise, "Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine, onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim." diyerek, tartışmaya son noktayı koymuştu.

        Öte yandan Aleyna Tilki, 'Take It Or Leave It' adlı İngilizce şarkısının klibinde giymeyi tercih ettiği kıyafetleri çok konuşulmuştu. Tilki, bazı sahnelerde iç çamaşırıyla kamera karşısına geçmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ