Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın: Sigortalı, maaşlı öğretmen tutmak zorunda kaldım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Popçu Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan, önceki gün Etiler'deki bir restorandan çıkarken görüntülendi.

        Çıkışta elini dezenfekte etmeyi ihmal etmeyen Akalın, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        2

        Okulların açılıp, açılmayacağı ile ilgili sosyal medyada yazdıkları her defasında gündem olan Demet Akalın, Hira'nın okulu ile ilgili konuştu.

        48 yaşındaki Akalın, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Şimdilik online eğitim var mecburen. Biz sitede oturanlar toplanıp, öğretmen tutacaktık ama herkes taşındı. Ben de kendim sigortalı, maaşlı hoca tutmak zorunda kaldım. Şikayetçi değilim şu anda ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum.

        3

        Kız bebeklerini kucağına almaya hazırlanan Alişan, "Şu an kız odası yapıyorum. Masraf büyüdü. Sabahları program yapıp, öğleden sonra ek bir iş yapmayı düşünüyorum" diyerek espri yaptı.

        4

        Geçtiğimiz günlerde kızının ismi için "Plaka bozmak istemiyorum" esprisi yapan Alişan, konunun başka yerlere kaydığını ve bu konuda haksız yere linç yediğini belirtti.

        Alişan, konuyla ilgili, "Ya öyle bir espri yaptım. Hakikaten bu sosyal medyada çok geri zekalı var" şeklinde konuştu.

        5

        Gülşen ve Edis'in birlikte seslendirdikleri "Nirvana" adlı şarkı hakkında konuşan ikiliden Demet Akalın, "Ben şarkıyı beğendim" dedi.

        Akalın, gazetecilerin "Sinan Akçıl şarkıyı beğenmemiş" sözlerinin ardından, "Sinan önüne gelene sallıyor bu aralar" ifadelerini kullandı.

        6

        Lafa giren Alişan ise "Sinan 3 aydır göbeğini içine çekerek dolaştığı için..." sözleriyle Demet Akalın'ı gülme krizine soktu.

        İkili, röportajın ardından araçlarına binerek, oradan uzaklaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ