Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dilan Çiçek Deniz'in sevgilisi Birkan Sokullu'nun eski aşkı Berrak Tüzünataç: O fotoğrafları silmeyeceğim! - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde Berrak Tüzünataç ile yollarını ayıran Birkan Sokullu, Furkan Anduç'ın eski aşkı Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başlamıştı.

        2

        Sokullu'nun iddiaları doğrulamasının ardından gözler sosyal medya hesabından hala eski aşkıyla fotoğraflarını kaldırmayan Tüzünataç'a çevrildi.

        3

        "O FOTOĞRAFLARI SİLMEYECEĞİM"

        Takipçileri tarafından sürekli eleştiri mesajları alan Tüzünataç, sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu, "Hayır arkadaşlar, silmeyeceğim. Bana lütfen mesajlar atıp durmayın. Ne olursunuz. Ben size karışıyor muyum? Değil mi?" açıklamasını yaptı.

        4

        "HALA ÇOK SEVİYORUM" DEMİŞTİ...

        Dilan Çiçek Deniz, Furkan Andıç ile ayrılığı sonrası, “Anlaşamadık ve konuştuk zaten karşılıklı hallettik. Hala çok sevdiğim, çok değer verdiğim biri. Ayrılık nedeni olarak her şey var… Konuştuk, bitirdik. Takdir edersiniz ki, çok fazla konuşmak istemiyorum özel hayatımla ilgili. Tekrar bir araya gelmeyiz, bitti.” açıklamasını yapmıştı.

        5

        Birkan Sokullu ise ayrılığı ardından Berrak Tüzünataç ile Boğaz’da birlikte oturdukları evi boşaltmıştı.

        6

        Birkan Sokullu - Berrak Tüzünataç