Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ece Gürsel: Ablamın (Burçe Gürsel) Rıfat Sarıcaoğlu ile ilişkisini hiçbir zaman onaylamadık - Magazin haberleri
        1

        Ece Gürsel, evli sevgilisiyle ilişkisinin devam ettiğini söyleyen ablası Burçe Gürsel’in tepki çeken sözleri üzerine Instagram hesabı hakkında açıklama yaptı. Ünlü manken, "8 yıl önce başlayan ve hala da devam eden bu ilişkiyi, ne ben, ne de annem hiçbir zaman, onaylamadık ve empati yeteneği yüksek insanlar olduğumuz için hep karşı çıkmaya çalıştık." dedi. Gürsel sözlerini şöyle sürdürdü:

        2

        Kamuoyunun ve bana yüzlerce mesaj atan, üzerine vazife olmadığı halde yorum yapmayı vazife edinen, hakaret etmeyi, küfür etmeyi kendilerinde hak gören, bilinçli, bilinçsiz, okumuş ya da cahil, böyle hassas konulara “ayrıca” çok meraklı olan, diğerlerinin de dikkatine;

        Ablam “Burçe Gürsel” hakkında yapılan haberlerle ilgili, çok fazla konuşmamayı tercih ettim. Takdir edersiniz ki; bu konu tarafların hayatının bir parçasıdır ve beni hiçbir şekilde ilgilendirmemektedir.

        Lakin haberlerde benim de ismim geçtiği için ve yapılan yorumlarda ben de, ablam gibi linç edildiğim için bu açıklamayı yapmak istedim.

        3

        8 yıl önce başlayan ve hala da devam eden bu ilişkiyi, ne ben, ne de annem hiçbir zaman, ONAYLAMADIK ve empati yeteneği yüksek insanlar olduğumuz için hep karşı çıkmaya çalıştık.

        Fakat gerek ablam, gerekse çocuklarının babası, yaşça olgun insanlar olup, haklı olarak bizim onayımıza tabi ki ihtiyaç duymadılar. Zaman içerisinde de bize sadece bu durumu kabullenmek ve onlara saygı duymak düştü.