Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Eda Taşpınar'ın panik anları: Arkasından bakakaldı! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sosyetik güzel Eda Taşpınar (41), adını sır gibi sakladığı ve sürekli, "Arkadaşım" dediği gizemli erkek arkadaşı ile birlikte görüntülendi. İkili, yine önceki akşam Bebek'teki bir mekandaydı.

        2

        ARKASINDAN BAKAKALDI!

        Gazetecilerin dışarıda olduğunu öğrenen Taşpınar, restorandan koşarak çıktı. Gizemli arkadaşı ise şaşkınlıkla Eda Taşpınar'ı izledi. Sosyetik güzelin hemen ardından mekandan ayrılan arkadaşı da Taşpınar'ın özel şoförlü aracına geçti.

        3

        Kendilerini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakan Eda Taşpınar, gece sonunda erkek arkadaşı ile birlikte gözlerden kayboldu.

        4

        "ARKADAŞIM OLUR KENDİSİ!"

        Eda Taşpınar, geçtiğimiz hafta da erkek arkadaşıyla Rumelihisarı'nda yürüyüş yaparken objektiflere yansımıştı. Sabah sporu yaptığını ifade eden Taşpınar, erkek arkadaşıyla ilgili soruları, "Arkadaşım olur kendisi." sözleriyle cevaplamıştı.

        5

        İkili, daha sonra hızlı bir şekilde oradan uzaklaşarak, Bebek'te mola vermişti. Bir mekanda kahvaltı yapan Taşpınar ve arkadaşı, daha sonra yürüyüşlerine kaldıkları yerden devam etmişti. İkilinin kıyafet uyumu ise dikkatlerden kaçmamıştı.

        6

        EDA TAŞPINAR HAKKINDA

        Eda Taşpınar, 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da doğdu. Çocukluğu Moda Deniz Kulübü’nde geçti. Taşpınar, 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami’ye yerleşti. Boca Raton’da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye’ye gelen ve Robert Kolej’inde eğitimine devam eden Eda Taşpınar, son senesinde okuldan ayrıldı.

        7

        "London College of Fashion"da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra’da "Central School of St.Martins"de de moda eğitimi aldı. Sosyetik güzel, okulu bitince bir sene daha Londra'da kalıp, ardından İstanbul’a döndü.

        Taşpınar, Londra’da "Central School of St.Martins"de okurken dünyaca ünlü birçok markada çalıştı.

        8

        Moda haftalarında backstagelerde çalışan ve tanınmış moda editörlerine asistanlık yapan Eda Taşpınar, eğitimini tamamladıktan sonra ayakkabı ve çanta tasarladı.

        Ayrıca Türkiye’nin ilk Türk heykelcisi ve Atatürk’ün heykeltıraşı Kenan Yontunç, Eda Taşpınar’ın dedesidir.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ